szuszu -roznie z tymi naszymi brzuszkami bywa...nie przewidzisz jak i kiedy zacznie rosnac...przez te 9 miesiecy pozstaje nam go tylko zaakacpetowac (hahahah i ja to pisze, kiedy wasze brzuszki podobaja mi sie duuuuzo bardziej niz moj)
reklama
szuszu -roznie z tymi naszymi brzuszkami bywa...nie przewidzisz jak i kiedy zacznie rosnac...przez te 9 miesiecy pozstaje nam go tylko zaakacpetowac (hahahah i ja to pisze, kiedy wasze brzuszki podobaja mi sie duuuuzo bardziej niz moj)
Czuję się..hmmm..obła..to chyba najlepsze określenie. A jak się ubiorę i wyjdę to wyglądam jak grubasek niestety.
Mam nadzieję, że to nie świadczy np. o małej ilości wód płodowych czy coś..
cokies
Fanka BB :)
devi i szuszu-śliczne brzucholki, szuszu przy drugiej i trzeciej ciąży tak jest ponieważ macica jest rozciągnieta i mięsnie brzucha dlatego nie jest napięty (efektem właśnie byłaby piłeczka) tak mi lekarz tłumaczył, ja jak się rozbiorę też mam taki luźny, kwiestia dobrego ubioru najlepiej z panelem na brzuch to wtedy ładnie się prezentuje i pamiętaj nikt nie jest piękniejszy niż kobieta w ciąży;-)
Marcelinaa
Fanka BB :)
nic tylko przez kolano Ciebie i na gołą D...
szuszu ja tam widzę ciążowy brzuszek... Ale jak się źle z nim czujesz to rzeczywiście te spodnie z panelem ładnie go wyrzeźbia...
Mam takie i mnie cisną, tzn mam wrażenie że się duszę w nich
reklama
Mam takie i mnie cisną, tzn mam wrażenie że się duszę w nich
Podziel się: