reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
Marcelinaa- brzuszek fajny- nie martw się przecież na tych zdjęciach jest inna perspektywa- jedno bliżej drugie dalej. No i jak spojrzysz na tabelę ile dzidzia przybiera na wadze to co się dziwić.

Marcelinaa rzeczywiście brzusio rośnie zdrowo, ale im te nasze brzuszki większe tym piękniejsze:tak:! Muszę sobie dla porównania też zestawić dwa zdjęcia, zobaczę jak to u mnie wygląda;)

i znów się wzruszyłam:)

karolinka- brzusio juz pokaźny i śliczny

LANA-jejku twój brzusio taki piękny duży, ciekawe jak będzie pod koniec, próbuje sobie wyobrazić jak będziemy latem wyglądać, boję się tylko że będe się toczyć jak słonik hheheh

Marcelinaa- no u ciebie widać różnicę i z przodu i z tyłu, pięknie się zaokrąglasz, prawdziwa kobitka:)

Dzięki dziewczyny.

Akutan perspektywa inna..ale ja mam też inne zdjęcia na których "siebie widzę" i nie mogę wyjść z szoku, jak np.

face.jpg

ale starczy już mojego brzucha, dawajcie Wasze ;-)

Moje dopiero co było ale ze dzis sobota czyli czas tradycyjne robienie zdjec wiec pokzauje:

Zaczynamy 23 tydzien a tak balonik rósł przez ostatnie 10 tygodni

i w ubranku

reklama
Dziewczyny, ale macie fajoskie brzuszki :tak:

Ja dziś zrobiłam sobie dopiero pierwsze zdjęcie (jak pisałam kiedyś, nie lubię siebie takiej), więc wkleję jak się oswoję ze swoim wizerunkiem:-D

Do góry