blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
A dziękuję kupiłam ja w poprzedniej ciąży w primarku chyba [emoji4]Jaką masz piękna kiecke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziękuję kupiłam ja w poprzedniej ciąży w primarku chyba [emoji4]Jaką masz piękna kiecke
[emoji7][emoji7][emoji7] Jak słodko. Z każdym zdjęciem piękniejsza24 tydzien
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje czuje sie raczej grubiutko [emoji14][emoji7][emoji7][emoji7] Jak słodko. Z każdym zdjęciem piękniejsza
Nie wiem gdzie Ty te kilogramy chowasz bo wyglądasz bardzo ładnie zgrabniutko ))Dziekuje czuje sie raczej grubiutko [emoji14]
Na szczescie gdzies sie upychaja :*Nie wiem gdzie Ty te kilogramy chowasz bo wyglądasz bardzo ładnie zgrabniutko ))
A daj spokój. Dzieci rosną to my też Promienna jesteś bardzo I bluzeczkę masz piękną <3 Poza tym z komplementami się nie dyskutuje, tylko dziękuje ^^ [emoji14] Ja się ostatnio tego nauczyłam. Jak mi się teraz lepiej żyje, hihihiDziekuje czuje sie raczej grubiutko [emoji14]