reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

słuchajcie ja zawsze powtarzam ze dla organizmu jest lepiej że idzie i tu i tam a nie tylko w brzuszek bo bola plecy, nogi

wiem to z doświadczenia bo w pierwszej ciązy miałam tylko brzuszek i bolał kręgosłup
teraz też idzie tylko w brzuszek i będzie powtórka pewnie

Misia a swoim facetom podobamy sie bardzo bo przecież dzięki nim mamy maleństwa w brzuszkach
mój facet mówi ze jest bardzo dumny jak mnie widzi i nawet dla niego mogłabym chodzić okrągła jak beczka:-D ( trochę przesadził no ale facetom chodzi o całokształt:):-D

reklama
mam mam zdjęcie:-)udało mi się:-D DSCN1489.jpg

Załączniki

• DSCN1489.jpg
    DSCN1489.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 70
Pinio i Ann macie małe brzuszki. śliczne, zgrabne ale wcale nie takie duże, a to pierwsza ciąża? Justyna też zgrabniutka ale brzusio sporo większy.U mnie w pierwszej długo brzusio był mały i nie tyłam tak szybko. Pamiętam ze na pocz.5 miesiąca brałam ślub cywilny w obcisłej kiecce i brzusio ledwo widoczny. A teraz to nie wiem co będzie do lipca bo wyglądam jakbym już miała rodzić:szok:. Poza tym tak jak Misia tyje równomiernie. wszystko mi rośnie GLOBALNIE. hahaha

Agne----------u mnie 2 ciąża:-) ale ja jestem wysoka bo mam 178 cm wzrostu i pewnie dlatego wygląda na mały:-Dale na plusie mam 9kg.......

reklama
A to faktycznie może ten brzuszek "ginąć" przy Twoim wzroście. Ja mam na plusie 10 kg, ale przed zajściem schudłam. A potem natychmiast nadrobiłam. Najgorsze ze nogi się takie wielkie zrobiły. Uda jak u Słonia, a miałam taką szczelinę między nimi;-). Z drugiej strony taki czas. Po ciąży zawsze chudłam jak anorektyczka, tak jak obecnie moja siostra. Rok po porodzie jest jej połowa a nic nie robi, jedynie karmi cycem.

Do góry