reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
właśnie zrobiłam sobie zdjęcie, porównując z tym z lutego,,,jestem gigantyczna...aaaaaa, jaka jestem gruba i to przez miesiac tak przytyłam,,a jeszcze 3 miesiace...:szok: brzuch to rozumiem, ale nogi, tyłek..

luty
IMG_1780.jpg
marzec
DSCN3402.jpg

Załączniki

• IMG_1780.jpg
    IMG_1780.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 69
  • DSCN3402.jpg
    DSCN3402.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 69
siostrze wysłalam foto, to mowi ze bede po ciazy musiała cwiczyc,,,i ze faktycznie zmiana duza....:crazy:

Styna- jaki brzusio, widać że idzie ci do przodu a nie na boki brzuch. Zgrabnie wyglądasz.
Ann- ja wiem czy ty mocno urosłaś. Mała różnica, a i tak uroczo wyglądasz.
Joanna- ja też dużo wymiotowałam, ale nie mam nic na minusie, mało na plusie. Chociaż teraz możesz poszaleć sobie żeby dobić do nas. Zdrowia i więcej nam się nie truj.

Ja też mam cellulit, ale wolę go sto razy niż te moje żylaki. Bo cellulit szybciej zniknie, niż żylaki. Je będę musiała operować a cellulit po ciąży się zmniejsza, potem można pomasować się troszkę, po ćwiczyć i jest o wiele lepiej.

reklama
Styna i Ann - jakie ładne brzuszki! (Styna, a ta spluwa, to prawdziwa??? :-)

Mój tata dziś się dyskretnie zapytał, co A. na to, że się tak zaokrągliłam. No to się go spytałam wieczorem. No i mi powiedział, że to iż urósł mi też tyłek i uda, a nie tylko brzuch ma istotne uzasadnienie ewolucyjne - po prostu dzieje się tak dla równowagi. Olśniło mnie! Rzeczywiście! Jaki ten organizm jest mądry! W pierwszej ciąży też cała się zaokrąglałam i tak jak teraz nie miałam żadnych problemów z równowagą. Dziwiłam się ostatnio, jak w jakiejś książce czytałam, że w ciąży jest taki problem, bo brzuch przeważa. U mnie dupcia nie da przeważyć brzusiowi :-)
Moje 7 kg na plusie nie jest specjalnie dokuczliwe. Zresztą, Mała kluseczka też jest - obie dobrze wchłaniamy kalorie :-)

Do góry