reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

Babonka wreszcie ktoś ma brzuszek jak ja,tylko ja w 16 t-c :) :D hihi ja na wadzę + 1kg waga 43kg wciąż... mogłoby zostać ehehe

IMGP8344.jpg z wczoraj :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
joa - w końcu to 5 miesiąc :) zastanawiam się czy nadal będą rosły w tak zastraszającym tempie?? u mnie widać wyraźny progres już po 3-4 dniach...nie wiem jak pod koniec będę siedziała przy biurku - chyba z klawiaturą na brzuchu... a mysz? Twój brzuszek wygląda bardzo zgrabnie, więc nie musisz się martwić.

justyna - fajne krągłości

śliczne brzuchy dziewczyny?

Babobka 16 tydzień to już 5 miesiąc?
zdurniałam myślałam że od 18tego

a powiedzcie mi czy mozna coś czuć nad pępkiem? czy dziecko i macica jest cały czas pod pępkiem , bo pod pępkiem mam tylko twardniejący brzuch ,

śliczne brzuszki :):)
ja póki co 1 kg do przodu
od czwartku brzuszek poszedł wyżej i tak nie wiem jak to opisać był dotąd ustawiony w poprzek a teraz jest tak na pion:-D ale zakręciłam

mgiełka rzeczywiście i mnie teraz nad pępkiem:):) a pod nim to tak siedzę to nawet miększy brzuszek jest

Dziewczyny piękne brzuszki. Powiem Wam że wyglądacie już super ciążowo. Ja jednak trochę się zmartwiłam, bo w ubraniu wyglądam jakbym była objedzona, a nie w ciąży. To już przecież 5ty miesiąc i ponad tydzień. Tak powinno być? Trochę mały przyrost :confused:

reklama
Storczykowa- u mnie rano to prawei brzucha nei widac a wieczorem podobnie jak u Ciebie wyglada jakbym sie objadla;-)

Justyna- Sliczna pileczka:-D

Joa- nastepna chudzinka na forum, a brzuszek juz calkiem spory

Silver , Babonka- no tutaj to juz prawdziwe ciazowe brzuszki :-):-):-):-)

Jagoda, Kota- no juz cos tam powolutku zaczyna Wam rosnac:-p (ale tak powolutku;-))

Madziulka- Calkiem spory jak na 15 tc:-D

Do góry