reklama
aniolek1986
Fanka BB :)
Huuura slicznie wygladasz!!!! sexy mama normalnie
i gratulacje ruchow !!!!
dziewczyny takze gratulacje udanych wizyt i poznania plci !!!
dziewczyny takze gratulacje udanych wizyt i poznania plci !!!
H
Huuuura
Gość
Jutro wkleję skan karty ciąży (start 52,3kg) i aktualne zdjęcie z wagi. Ja niestety widzę gdzie to jest upchnięte- boczki, tyłeczek, nogi i ciut w biust. WIEM- TO SIĘ NAZYWA CIĄŻA...
Dobrze, że obiektywni widzą to inaczej. Oj dobrze! Mi na przykład w pracy potrafią w oczy powiedzieć: "oooo, jak utyłaś!". Niby w żartach, ale mnie to rusza.
Jakbym nie miała innych problemów, nie?!
Butki- Cropp (dziwne nie?) zazwyczaj kupuję tam bluzy i koszulki- a tu?! buty. Spieszcie się! Babki strasznie się koło nich kręcą.
Dobrze, że obiektywni widzą to inaczej. Oj dobrze! Mi na przykład w pracy potrafią w oczy powiedzieć: "oooo, jak utyłaś!". Niby w żartach, ale mnie to rusza.
Jakbym nie miała innych problemów, nie?!
Butki- Cropp (dziwne nie?) zazwyczaj kupuję tam bluzy i koszulki- a tu?! buty. Spieszcie się! Babki strasznie się koło nich kręcą.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
P
pinio25
Gość
Huuura---------ale z autopsji wiem, że po ciąży można schudnąć i być szczuplejszą niż przed ciążą (ja tak miałam):-)
Dziewczyny! dawno tu nie zaglądałam
Domki zaczynają być domami... niedługo wille będziemy mieć
Mnie tylko cieszy rosnący brzuch i nie ma czegoś takiego jak "norma rozmiarowa", więc nie przejmujcie się głupimi komentarzami, że za mały czy za duży jak na ten etap... każdy jest inny i to jest piękne.
P
pinio25
Gość
siwiutka---------ale z Ciebie laseczka:-);-)
J
joa892
Gość
reklama