reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
DSC00055.jpg 15 tydz i 2 dni tak teraz wygladamy :):-):-):-)

cenzura bo mój mąż nie jest za dodawaniem zdjęc gdzie wszyscy mogą je zobaczyć.
A co do brzuszka to jest spory . Ale pewnie też ma na to wpływ moja lordoza- dół pleców mam wklęsły więc nawet jak nie jestem w ciąży to brzuch jest jakby wypychany do przodu.
Moj wzrost też robi swoje mam 178cm i przed ciążą waga to 70,7 a teraz 72,7 jakoś spadło ostanio ciut więc plus 2kg

Ostatnia edycja:
kana---------chyba widać nasze buzie. Każdy kto jest zarejestrowany może zobaczyć te zdjęcia......tak??bo już głupia jestem:-)

mgiełko----cudny brzuszek i córka prześliczna:-)
aniołek i justyna----duzie brzusie:-)

reklama
Do góry