reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

każdy ciążowy brzuszek jest śliczny i napewno się pojawi ! cierpliwości:) ja w sumie cieszę się że już mi rośnie od 12 tygodnia, to lepiej niż tak szybko miałby wyskoczyć, lepiej dla skóry ,przyzwyczaja się do napięcia powoli :) Smaruje go codziennie oliwką migdałową :) Skóra często mnie swędzi to jedyny minus. Waga od początku ciąży +1kg , także narazie nie mam na co narzekać. :)

reklama
Bez_tytułu_2.jpg zdjęcie z dokładnie 16tydzień i 6 dzień . (wyglląda na małe ale klikając mozna zobaczyc w normalnych rozmiarach )
ja+mąż+bobsik

a to my z wczoraj,
wkońcu nałożyłam jeansy ciążowe, H&M Mama roz.42 ale jeszcze są w biodrach za szerokie, u mnie na wadze jakieś 1 kilo do przodu, no może troche mniej

DSC07971.jpg

Mgielka sliczny brzusio !
Czarna taki wielki brzuszek w 16 tyg???? Szok moja znajoma twojej postury miala taki w 25tc i czemu ta cenzura?

Śliczne brzuszki. Ja dziś robilam kolejne foto z okazji wkroczenia w nastepny tydzien i znów jestem w szoku. :) Bedę petarda wielka jak nic!:eek:

reklama
Do góry