reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

martitka- jakie cudne zdjęcie!

cat - tylko brzuszek ci wystawał!

kota - też pomyślałam, że to aktualna fotka :-) Maluni śliczny brzuszek. Na fotce po ciąży, w ogóle nie widać, że w niej byłaś. Ja przez 6 lat po porodzie nie mogłam do takiej figury dobić.

basia - ty to samo chudzinko, jak wy to robicie?!?

pinio - śliczna fotka ze wstążką :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Łooooo, ale ślicznie! Prawdziwy brzuszek :tak: i te paputki- śliczności.

Same śliczne brzuszki.... jeszcze chwilka, jeszcze chwilka i nas wybrzuszy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane to ja tez:) hahaha

Pierwsze zdjateczko 40 tydz, 3 dni przed urodzeniem Mariczki:)
Drugie jakies 2 miesiace po....wczesniejszych nie mam na kompie....wszystko na pendrive....w Polsce;/

Załączniki

• 9c63deeb33.jpeg
    9c63deeb33.jpeg
    37,1 KB · Wyświetleń: 106
  • d865f1a881.jpeg
    d865f1a881.jpeg
    26,9 KB · Wyświetleń: 99
martitka---------też mam takie zdjęcia z paputkami:tak: piękny brzusio:tak:

kana-------uroczy brzucholek:-)a Mariczka cudowna i Ty też:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nigdy nie byłam jakaś szczupła. Startowałam z 64 przy 170 cm.
Dziewczyny ja po miesiacu jeszcze miałam brzuch jakbym wcale nie urodziła, czułam się fatalnie. Do wagi wracałam rok ;/

Cat, ja wierze,ze to musialo byc nie przyjemne dla Ciebie i pewnie jakos stresujace.... ale pomyslo tym ,ze dzidzie mialas zdrowa i to jest najważniejsze:) waga jak to waga.....w koncu wraca jakos do normy....

Ja swojego czasu bylam troszke pulchna, a ze mam 158 cm wzrostu bylo to widoczne, schudlam dopiero w liceum... i to jakies 15 kg....od tamtego czasu nie mam problemow z waga.... ale druga sprawa,ze nie jest ona juz dla mnie najwazniejsza, do tego dochodza "sprawy dorosle" stresy, nerwy, problemy i wszystko jakos samo sie reguluje.....

No i polubilam siebie..... a to byl chyba kiedsy moj najwiekszy problem.....

reklama
Cat - z tego powodu nie wrzucam swojego bębna z pierwszej ciąży, bo wyglądałam po prostu jak bardzo gruba baba. Nawet oczy miałam skośne przez pucki na policzkach :-D Teraz uważam co jem, nadwaga w ciąży bardzo mi zaszkodziła na zdrowie i na samopoczucie.

kana - śliczna mama i córeczka! Szybko doszłaś do siebie po porodzie.

Do góry