reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

Cat, piękny boilerek!
no i przez Ciebie mnie wzięło o refleksje i też sobie odszukałam w czeluściach dysku foty brzucha z pierwszej ciąży :) mój mąż wtedy mówił, że dziwnie będę bez brzucha wyglądała, a teraz się śmieje, że z brzuchem będzie śmiesznie :)

tak wyglądałam dokładnie 6 dni porodem w pierwszej ciąży (równa setka w pasie haha):

Obrazek 2.jpg

a tak niecałe 3 tygodnie po porodzie :)
Obrazek 1.png

reklama
Cat , Kota, pinio25 ale miałyście super brzuszki , no w życiu bym nie powiedziała że to brzuszki tuż przed porodem .
Kota zazdroszczę figury tuż po porodzie, nic a nic nie widać że brzuszek jest tuz po .
pinio25 super pomysł z tą wstążeczką.

Pyska- jaka Ty duza, nogi zgrabne a brzuszek okraglutki:-)

KAsia- wow jaka zgrabna pileczka, a piesek boski

Justyna- brzusio juz calkiem spory jak na 13 tc a ja to Ci rozmiaru miseczki zazdroszcze:-p:-p:-p

Cat ballot- musialas byc chyba bardzo szczuplutka przed ciaza?

Kota- powalasz mnie, ja myslalam , ze to zdjecie z tej ciazy hahha, no grochu sie najadla i woda mineralna popila , taki brzucholek po przejedzeniu;-)

Basia- nastepna, takiej figury to ja nie mialam przed ciaza:crazy:

To ja jestem jakas dziwna bo ja nei chce miec tego wielkiego brzuchola jaki mi wyskoczyl w 8 miesiacu, ciagle sapalam, zle sie czulam i spac po nocah nie moglam:baffled: dla mnei ciaza powinna trwac 6 miesiecy;-)

Ostatnia edycja:
Cat Ballou pinio basia śliczne brzuszki :tak:(pinio mi też strasznie podoba się pomysł z wstążką ;-))

kota-behemota taki brzuszek to by mi się marzył przed porodem :zawstydzona/y:w sumie figurą po też bym nie pogardziła :-D:cool:
Basiu Tobie też zazdroszczę figury po ;-)

hehe ta pileczka przed porodem zrobila mi sie na poczatku 9 miesiaca. ja do troche ponad 8 miesiecy pracowalam normalnie na lince w fabryce.a teraz od 6 tyg ciazy jestem na L-4.teraz to widze jaka jest roznica miedzy Polska a Anglia.teraz bede miala tez do porownania porody :) w Polsce tylko slyszalam z opowiesci siostr jaka jest opieka a teraz sama bede tu rodzic :) co do zdjec to super ze tak wygladalam ale niestety tylko przez niedlugi okres po porodzie :( w rezultacie nosilam rozmiar L i waga 65 kg.

dopiero jak w maju poszlam do pracy to udalo mi sie zleciec 10 kg !!! sama bylam w szoku.no a teraz od poczatku ciazy jestem juz 5 kg+

reklama
Do góry