reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
Kota wygladasz przepięknie :) niech Hanulka spokojnie jeszcze posiedzi w takim zgrabnym domku :)

kochane i dziękuje za miłe słowa... No mi sie tez wdaje ze juz troszke opadł, ale jakos specjalnie łatwiej mi sie nie oddycha...więc moze jeszcze nie tak bardzo...

Kana, Kota śliczne brzuszki
muszę w końcu mojego zmolestować o jakieś ładne foto na pamiątkę ehh u mnie 11 na plusie
to mówicie że dziecko teraz ponad 200 gram tygodniowo rośnie? hmm to moja od ostatniej wizyty powinna mieć jakieś jakieś 2100 - max.2200 :szok:

Naprawdę nie wiem gdzie te dodatkowe kg u Was...chyba w brzuchu , bo laski z Was. Ostatnio stwierdziłam, że teraz większość ciężarnych wygląda szczupło, tylko brzuchy rosną, do tego moda na obcisłe ubrania, a nie jakies "worki"..teraz ciężarne, to sexi kobiety:-D

oto jedno ze zdjęć z naszej sesji,,ciągle czekam na wszystkie,,,i doczekać sie nie mogę,,
IMG_0395.jpg

Załączniki

• IMG_0395.jpg
    IMG_0395.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Do góry