reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
Zaczynam się martwić swoja wagą wy już przytyłyście ponad 10 kg a ja tylko 5 choć gin nic nie mówi:-(

Viv- nie narzekaj tylko sie ciesz, ze nie bedziesz musiala 30 kg zrzucac ;)
Lizosomek- przyznaj sie, ze pilke pod koszulke wsadzilas ;)

viv wagi to ty się nie masz co obawiać, bo brzuch to ty nie masz małego więc na bank dziecko przybiera ładnie, a że ty troszkę schudłaś może tym razem taka twoja natura. Fajny masz brzuszek. Ja mam 8 kg na plusie i teraz zjechałam pół kilo.

malami- kolejna mama z ładnymi pazurkami i brzuszkiem oczywiście.

Lizosomek- jaki zgrabny i szpiczasty a po tobie nie widać tych 11 kg.

Viv, malami lizosomek śliczne brzuszki.
Sieczunia, Cat- my Też już mamy 14 w plusie, będziemy zrzucać razem:) z reszta teraz tak inaczej się nosi te kg:)

Viv czy 15 czy 8 czy 5 to zależy od wagi wyjściowej, skoro doktorek nie marudzi, że mało, to raczej nie ma powodów do obaw. Ważysz się przy każdej wizycie, prawda?

reklama
Do góry