reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Vetka buziaczek -sliczne te wasze brzusie:tak::-D:tak:

a to mój pełen rozstępów:wściekła/y::wściekła/y:
IMG_4473.jpgIMG_4496.jpg

IMG_4506.jpgIMG_4521.jpg

reklama
pinka jak zawsze śliczny brzusio i artystyczne zdjęcia.

vetka nie mogę się napatrzeć na twoje kształty. Taka drobinka, odrobinka:-)

mała a gdzie jest przepraszam te 20kg?:-) piękny, okrągły brzunio

buziak śliczny brzuszek i pępuszek:-D

pinka ty to artystka jestes :tak:ja co do takich rzeczy nie mam wyobrazni byle fotka mnie cieszy:-)kurcze ten twoj brzuchto taki seksowny ciezarny z tymi ozdobami a moj to taki golasek zasze:)...a i wogole to juz masz go bardzo niziutkoale jaja!:)

Dawno tu nie zaglądałam, ale widzę, że brzuszki rosną bardzo pod koniec i są coraz piękniejsze :-D a kg i rozstępów nigdzie nie widzę ;-)

To ja Wam pokażę prawdziwe rozstępy ;-) :zawstydzona/y:
38tc,20kg,110cm

Załączniki

• pok
    pok
    14,7 KB · Wyświetleń: 146
  • pok
    pok
    18 KB · Wyświetleń: 149
CO tam rozstępy, ważne, że dzidzi wygodnie;-) jeden uśmiech maleństwa wynagrodzi ci te szramy:tak:
Ja figurowo wyglądam podobnie, te nasze cyce:-D mnie jakimś cudem w obu ciążach rozstępy omijają, chyba taka już moja natura

reklama
brzusio mi opadł juz jakies 2 tyg temu :) a te 20 kg to wszedzie mi weszło :) przed ciaza nosiłam rosmiar xs no a teraz 2X jest za mało hehe

Do góry