I nadal bym smigała gdyby nie skurcze i skracająca sie szyjka, bo brzuch nie przeszkadza za bardzo, obrzeków zero, nawt w niektóre lużniejsze ciuchy przedciążowe spokojnie wchodzę np. swetry czy koszule. Taka już moja "uroda" bo w poprzedniej ciąży było podobnie, mimo że aż 9 lat temuVetka wcale się nie dziwię, że tak długo pracowałaś, z takim tycim brzuszkiem to mogłaś śmigać bez żadnej zadyszki A 88cm to ja miałam w 13 tygodniu i wtedy zaczęłam pomiary ;p
reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
madziulka ale jestes artystka az sie brzusio smieje
vetka - ty to masz figure o jejciu az zzielenialam z zazdrosci;-)pieknie sie trzymasz!
marta - ale aldny brzuszek zakochac sie mozna
vetka - ty to masz figure o jejciu az zzielenialam z zazdrosci;-)pieknie sie trzymasz!
marta - ale aldny brzuszek zakochac sie mozna
No ale ja jestem ciut wyższa to jednak troszkę się rozkłada ten brzusioVetka jestem pod wrażeniem. To nawet ja mam 90 cm w obwodzie!!!!
No i dziękuję za wszystkie miłe słowa
buziaczek1
buziaczek1
olus, ze co ze spada, niby juz nisko????!!!!!!!!!!!!:-) ja mam tyko jedno w srodku!!!!!!!!!!!!!!!!
cliford
Madziulka..brzuś już całkiem spory!!! I taki uśmiechnięty ;-)
Martuś...domek dla Pawełka jest wyjątkowo piękny i wcale się nie dziwie ,że mąż szaleje!! ;-)
Vetka...Ty chudzino Nasza...gdzie te Twoje maleństwo się tam mieści ??!!!! ;-)
Buziaczek...ale masz pępuszek wystający!! Brzuś śliczny i jeszcze wcale nie nisko!!!;-)
Martuś...domek dla Pawełka jest wyjątkowo piękny i wcale się nie dziwie ,że mąż szaleje!! ;-)
Vetka...Ty chudzino Nasza...gdzie te Twoje maleństwo się tam mieści ??!!!! ;-)
Buziaczek...ale masz pępuszek wystający!! Brzuś śliczny i jeszcze wcale nie nisko!!!;-)
reklama