reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Marcia, Madziulka - jakie piękne brzucholki, jeden to nawet się uśmiecha:)

Marta Ty masz schowany pepuszek? Mój wętyl odstaje już końca I trymesrtu - i to mi sie najmniej w moim brzuszku podoba.

reklama
Martusia - jak ładnie ułożony brzusio, mój jak się położę to się tak trochę rozłazi, a Twój wciąż kształtny :) piękne mieszkanko Pawełka:)

Madziulka - faktycznie wzorcowy brzusio na chłopca :) no i jak pięknie uśmiechnięty, ale co tu się dziwić jak ma się taką mamę:)

34 tydzień, +7 kg, obwód brzucha 89 cm
no i potwierdzenie tych danych 34 tydzień.jpg

Marta superowy domek wyhodowałaś Pawełkowi ;) Nie to co niektóre chudziny hahahaha Jak się jeszcze uda to za tydzień mój kolejny pomiar i pokażę jeszcze Jasia zamczysko :D

Vetka wcale się nie dziwię, że tak długo pracowałaś, z takim tycim brzuszkiem to mogłaś śmigać bez żadnej zadyszki :) A 88cm to ja miałam w 13 tygodniu i wtedy zaczęłam pomiary ;p

reklama
Do góry