reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Ja sobie pomyslalam... ze za 2 tygodnie to juz bedzie 15 tydzien...w zeszlej ciazy wygladalam tak:
Zobacz załącznik 275801

No i smialo moge powiedziec, ze w tej ciazy to juz taki brzuch osiagnelam...czyli idac tym mysleniem... to za dwa tygodnie bede wygladac tak jak w pierwszej ciazy w tygodniu 17, czyli tak:
Zobacz załącznik 275803

Jak ja sie tymi starymi zdjeciami ekscytuje :-D
Przez cala ciaze je robilam..i tak fajnie sie teraz oglada i porownuje :)

2 tygodnie roznicy a jakie brzuszek juz w tym 17 duzy....... mialas.......

Oj jakie śliczne brzuszki nam tu zaserwowałaś:) ni mnie sporo do takiego brakuje, ale przy moich podwójnych kolacjach szybko cię dogonię;)

Harsharani faktycznie fajnie, że sobie te zdjęcia porobiłaś, bo teraz masz fajną pamiątkę i możesz sobie porównać jak w drugiej ciąży wygląda :tak:

Ja też mam zamiar robić sobie takie zdjęcia, ale raz w miesiącu. Kurcze niesamowite jak dużo może urosnąć brzusio w ciągu 2 tygodni. Ja póki co mogę się pochwalić zdjęciem niedopinających się spodni:-p

Załączniki

• 100_0799.jpg
    100_0799.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 42
Harsharani cudne brzuszki:-)
Też musze sobie fotke strzelić i porównać ze zdjęciem z poprzedniej ciąży.

Madzior spodnie może zbiegły się w praniu,bo ja brzuszka nie widze;-)

reklama
Do góry