reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

No to rozumiem, że w weekend się mnóstwo brzuszków wysypało :-)
Madzikm
, Vetka, Asco, Malinka, Pabella - każdy brzusio troszkę inny, ale wszystkie są piękne :-D to chyba jedyny okres w życiu gdy każda może się chwalić, bo skórka napięta, kształty mega kobiece i sama radość z oglądania :tak:. To już ostatnie nasze tygodnie, więc rzeczywiście należy się brać za dokumentowanie ciąży, bo można potem nie zdążyć :-p
ps.
Wiktor ma swój album ze zdjęciami - rozpoczęty pierwszym zdjęciem usg, potem kolejne + fotki brzuszka i Wiki teraz prawie codziennie domaga się ogladania albumu i przeżywa, że u mamy w brzuchu siedział, potem oglada z porodu i jak był dzidzią i dumny jest z każdego zdjęcia.

reklama
pabelka ja to bym powiedziala ze sie troszke zmniejszyl nio ale figurka jak talala:)

tak sie chwalicie tymi brzuszkami to i ja sie wkleje na wadze 67 czyli dokladnie 12 kg na plusie wg lekarza to w 33 t. 33 tydz.jpg a te w 34 i pol:)Zdjęcie0100.jpgZdjęcie0101.jpgZdjęcie0099.jpg:-)baloon:)
pencil.png

asco dziekuje kochana, ja zgraba to teraz faktycznie:) hehe tylko ten celulit sie robi przeklety na biodrach i udkach:wściekła/y:

Koncia - duzy:-Dchiba ogromny:-D ale wiecie co, powiem wam, ze mi np lekarz wczoraj powiedzial ze te kobiety ktore byly chude przed ciaza (jak ja np)to im sie bardzo szybko udaje powrot do NORMALNYCH rozmiarow:) mam nadzieje ze to prawda a nie ze tylko chcial byc mily:p

malina - tez mi sie tak wydaje widzac te wasze to ja to moj chyba sama musze se na dol sciagnac bo mi nie zwisa :):-p pewnie jak tak dalej pojdzie to przenosze...:baffled:

Ostatnia edycja:
Buziak, tobie rzeczywiscie jeszcze idzie do góry brzuszek, tak jak mi :-) Ale pomyśl sobie, że jak tutaj już tyle chętnych jest na poród przed terminem, to dla równej statystyki ktoś musi też po terminie urodzić :-D

A tak a`propos piłki i brzucha, to wam coś pokażę ;-) dwie ulubione piłki mojego eMa :-D
piłka.jpg

vetka zgrabniutki ten twoj brzuszek i tak jak dziewczyny pisza- wreszcie widac!;-)
asco super figurka i do tego sliczny brzuszek

madzik twoj brzuszek tez sliczny i zgrabny

malina twoj chyba rzeczywiscie juz nizej

buziaczek, pabella wasze brzuszki rownie piekne

Ja tak hurtowo dzis, mam nadzieje,ze nikogo nie pominelam- jesli tak to przepraszam :tak:

reklama
Do góry