reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Sliczniutke brzuszki dziewczyny i to jakie zgrabniutke :)

Ja dzis tylko mierzylam i mam 73 kg czyli 6 kg na plusie ale liczac od schudniecia to juz +10 :-) ( ale nie wiem czemu tak malo??)
Brzuszek 109 cm ( mniejszy niz z Barnimkiem bo w tym samym okresie mialam 115cm)

Ale nie jest zle cos tam rosnie :-) powoli ale zawsze.

Vetka- no nareszcie masz brzuszek ehehehhe sliczny:tak::tak: bo tamten to brzunio zawsze nam pokazywałas:-p

Asco- piekna kobieta to i brzuszek sliczny:tak::tak:

a ja jak wczoraj zobaczyłam mega rozstepa( kolejnego) przechodzącego pod pepkiem do dołu to myslałam ze zawału dostane:szok::szok: tak mi skóra już puszcza:cool2:

Dziewczyny śliczne macie brzuszki :-)
Ja zauważyłam, że mój brzusio rośnie tak po 1cm na tydzień :)

ech rozstępy rozstępy, mi wyskoczyły na pupie i ciut pod pupą.. mam nadzieje, że na tym się skończy! bo nie mogę na nie patrzeć. liczę też, że staną się jaśniejsze!! ja taki szczupak jestem, a rozstępy się pojawiły, a myślałam, że jednak mnie ominą. jednak na to reguły nie ma.

A to moje pewnie już ostatnie foto ;)

36 tydzień - 110cm - 74 kg

Zobacz załącznik 322406

Dokumentowanie zaczęłam od 13ego tygodnia i w podsumowaniu wychodzi:
- w obwodzie na pępku +22cm
- na wadze +17,5 kg
- szczęścia +co niemiara!!!!

Ostatnia edycja:
dziewczyny tak patrzę na te nasze brzuszki i one sa takie śliczne, i ąż trudno mi sobie wyobrazić jak tam nasze maleństwa siedzą skulone:-D

Nie wiem dlaczego ale mi się to forum nie wyświetla w spisie:( tylko na dole sie dzisiaj pokazało, wchodzę a tu tyle brzuszków mnie omineło:( cofnełam się kilkanaście stron wstecz i stwierdzam że wszystki śliczne:) u niektórych to aż ciężko uwierzyć że 20kg przytyły bo nic nie widać...

reklama
Malina ale faktycznie bardzo nisko już Jasiek sie ulokował widać że już ma ochote z tamtad wyjśc

Ja np dzisiaj sie obejrzałąm przed lustrem i strasznie do góry mi poszlo teraz

Do góry