reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

pinka jaki zgrabniutki brzuszek.Figurka tez chyba ci sie nie zmienia,co? I zdjecia super.
Musze sie wziasc i tez sobie jakies fajne strzelic ,tylko zebrac sie nie moge :p a poza tym dopiero wczoraj wieczorkiem dostalam do reki nowy obiektyw i tripoda ;-) wiec teraz moge szalec hehetylko troche zimno,mimo ,ze sie grzeje wiec i rozbierac sie czlowiekowi nie chce hehe

reklama
Ruda -te akurat robilam normalna cyfrówka bo mi sie lustrzanki i statywu lamp ble ble nie chce rozkładac ehhehh
Kasiu- zdjatka sa normalne takie zwykłe moze znajde czas na taka prawdziwą sesje w swieta jak mąż mała wezmie wiec bedę miała czas .........

pinka cyfrowka tez idzie zrobic fajne fotki, tylko trzeba chciec ;-)
ja lamp sie jeszcze nie dorobilam hehe
ale przynajmniej juz statyw mam to czasem moze pstrykne jakas fotke bo tak to meza molestowalam :p
choc u mnie tez maluch w domu wiec nie zawsze mozna sie pobawic bo on tez by sie z checia czyms takim pobawil :-D

Dziewczyny śliczne brzuszki macie :-), ja to tu nawet z moim nie wyskakuję, bo już wyglądam jak mały hipopotam :-D:baffled: a co bęzie za 3 miesiące :szok:
dzisiaj wskoczyłam na wagę i na szczęście nadal 60,5 kg od 2 tygodni, czyli 8,5 kg na plusie :-p

aga_cina, też mam wrażenie, że ci zmalał :-) ale nie martw się, też tak miałam i to zadziałało jak jojo, odbił się i urósł kilka dni potem :-p brzusio niezmiennie ładny
magdzior, bardzo ładny i okrąglutki
papciarku, tobie się brzusio podobnie rozchodzi co mi, bo też tak w ubraniu wyglądam :-) dlatego pokazuje bez :-p śliczna piłeczka!
kasiulka, fajnie do przodu ci rośnie i bardzo ładnie wygląda!
ruda, zazdroszczę takiej sylwetki, brzusio się cudnie odznacza i ani grama tłuszczyku nie przybyło!
pinka, foteczki jak zwykle cud miód, a brzuszek taki słodziutki

Ruda- łał jaka Ty chudzielinka jesteś...ale to nic w porównaniu do tego jak Ci idzie ładnie brzusio do przodu:):-)

Pinus- dziewczyny maja racje- śliczne zdjęcie...jak zwykle piękna formy a i brzusio cały czas do przodu:) :-D

reklama
Do góry