reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Papciarku brzusio rosnie w oczach;) i nawet dieta szpitalna mu nie przeszkodziła;)
Magdzior idziesz do przodu;) super:)
Zuza podobno najwiecej sie tyje w drugim trymestrze czyli teraz a potem 8-9mc to nawet mozna troche schudnac;) niedługo sie przekonamy czy to prawda;)

reklama
ja nawet nie zauważyłam że aż tak bardzo tylko coś cycki mi sie do góry podniosły i zaczeły przeszkadzać i w sumie dopiero na tych fotkach zobaczyłam że to AŻ taka róznica

Dziewczyny śliczne macie brzuszki !:-) Podglądam je na bieżąco ;-)
papciarkowa urósł i to nieźle ten twój brzuszek :-) teraz się oszczędzaj!
mój też ostatnio idzie jak na drożdżach i tak fajnie już widać wreszcie :-D

papcia- widocznie dobrze jesc ci dawali heehh ze dzidzia tak wybiła....slcznie:tak::tak:
Agacina- no ja jak patzre a wday wzroku nie mam to wydaje mi sie mniejszy:sorry2::sorry2: ale moze na głodzie robiłas albo po wc bylas:-p
Magdzior - no robi wrażenie hehheh

a ja od wczoraj mam wrażenie ze zaraz mi skóra pęknie!!!!!!!! tak mnie strasznie na dół ciagnie ze fiuuuuuu

i jedno i drugie na glodzie :) ale nie przejmuje sie, bo i tak sporo sadelka nabralam, to jak cos spadnie to jeszcze lepiej :)
ostatni apetyt mam mniejszy. Jem, bo wiem, ze trzeba.
Mdli mnie dzis. Mam nadzieje, ze mdlosci nie powroca....

Aga cinka, Magdziorek, Papciarku i inne których nie wymieniłam bo już dawno tu nie zaglądałam -cudowne brzuszki dla maleństw :) to i ja wkleje swoją piłke z 26tc i 1dnia :) 26tc 1d.jpgsorry za golaska mojego :)

reklama
pestusia, milutek - cuuuuudne okrąglaczki...cud miód piłeczki:-) uwielbiam takie brzusie:-)

wredniak - no no:-) baardzo ładnie urusł:-) suuper brzucho!

koncia
- twój brzunio też niczego sobie:-) pięknie rośnie!

skarletka - śliczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taki wymiarowy i ładniutki:-D

agacina
- pięknie rośnie brzusio:-) bardzo zgrabniutka i ty i twój brzucholek:-)

magdzior - może i masz te +13kg ale mieszkanko pierwsza klasa! :-)

papcia
- rośnie w oczach! super! a ja muszę przyznać że mój brzuchol też urósł bardzo znacząćo przez ostatnie 4 dni:-)

kasiulka
- super piłeczka:-) cudo!

a ja na dzień dzisiejszy mam ciągle +5kg ... brzuch urusł mi znacząco ale chyba schudłam w udach...tak mi się przynajmniej wydaje...

Do góry