reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Lokata piękna sesja i brzuszek super, nie mowiąć o super zgrabnej mamusi.:tak:

P.S. ja się trochę załamałam po ważeniu na wizycie u lekarza w ubraniu i butach +7 kilo:szok:

reklama
Kasieńka77 to dobrze, że przynajmniej w ubraniu i w butach ( wtedy jest na co zwalić, że za dużo), ja się zawsze ważę przed śniadaniem i bez ubrania, żeby mniej było, ale niestety waga nie kłamie i mam już +8kg:no:

lokata- sliczny brzusio i cycusie tez hahaah a opalenizny zazdroszcze;-)))

kaska- to odejmi sobie kolo 1,5 kg za te ciuchy i buty;-))

ja tez 7kg na + ale bez ubran i na głodnego..... ciekawe ile teraz w niedziele waga pokaze bo waże sie co tydzien w niedziele..............

Kasieńka - JA na wizycie przed ważeniem, sciagam buty, kurtki, etc. etc. :) i staram sie zawsze ubierać nie za grubo, żeby waga była bardziej wiarygodna.
teraz pewnie juz mam wiecej niz 5kg na plusie, zobaczymy za tydzien :)

Waga-mmmm ciezko powiedziec.
1mies-67kg
3mies-63kg
21tydz-67.20kg
24tydz-66.50kg :sorry:

Zdjecia- 24tyg i 2 dni

Załączniki

• na forum3.jpg
    na forum3.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 45
  • nma forum2.jpg
    nma forum2.jpg