reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Vetka slodki taki szpiczasty:)

Malina no no juz ladnie zaokraglony:)

no wlasnie ciaza w sumie moze trwac 10miesiecy czyli 40tygodni a zawsze mowi sie 9 i czasem dziwnie sie patrza jak sie mowi w ktorym sie jest miesiacu i kiedy sie rodzi:p

Malina no super,juz taki okraglutki:)

Powiedz po prostu, że baryła się robię ;) Wcale się nie obrażę ;)
Gdzieś przeczytałam, że do około 20 tygodnia macica sięga do pępka, a potem coraz wyżej.
Ja już czuję chyba do załamania fałdki ;) Widać to chyba na fotce..
Poza tym właśnie w tym tygodniu się zdziwiłam, że kopniaczki też czułam wyżej nić pępek, bo dotąd były tylko poniżej :)
Niedługo więc zacznie się kopanie w żeberka, wątróbkę itd miodzio :D

Vetka, Malinaa - macie naprawde super brzuszki.

To taki etap ciąży, gdzie kobiety wygladają naprawdę pieknie i kwitnąco, nawet jesli same tego nie czują. Każda z nas jest inna i inne są nasze brzuszki, ale wszystkie są czaderskie:)

Ja podobnie jak Malinaa zaczęłam juz czuć kopniaczki powyżej pępka, chociaż łożysko mam z przodu i generalnie wszystkie kopniaki czuje z lewego lub prawego boku.

Pozdrawiam niedzielnie

Jak byłam w ciąży z Mikołajem to 20 tyg byłam prawie płaska więc teraz to juz naprawdę widać:)
Co do kopniaczków to u mnie czuć je głównie w lini pierwszego cięcia po cc czyli niziutko, ale powyżej jest łozysko na przedniej ścianie, to pewnie tez ma znaczenie

Ostatnia edycja:
Powiedz po prostu, że baryła się robię ;) Wcale się nie obrażę ;)
Gdzieś przeczytałam, że do około 20 tygodnia macica sięga do pępka, a potem coraz wyżej.
Ja już czuję chyba do załamania fałdki ;) Widać to chyba na fotce..
Poza tym właśnie w tym tygodniu się zdziwiłam, że kopniaczki też czułam wyżej nić pępek, bo dotąd były tylko poniżej :)
Niedługo więc zacznie się kopanie w żeberka, wątróbkę itd miodzio :D

Bo Cie zaraz zdziele za głupie gadanie.Masz super brzuch,mi sie podoba bo jest fajnie okragły a moj jest taki dziwny ''trojkatny'';)

malinka ale śliczny, okrągły brzuszekkkkkkkkkkkk!!!!

vetka twój też już wybija pięknie;)

ja się wczoraj zmierzyłam, u mnie 87 w pasie, akurat wpadła przyjaciółka i całą wizytę komentowała: ale masz mały brzuszek, ale masz mały ten brzuch. jakoś specjalnie mile to nie było:/ widocznie u mnie taka uroda, że w poprzedniej ciąży jak i tej ten brzuch nie jest jakiś wielki, wpływu na to nie mamy. Ludziom to się nie dogodzi, jakby był wielgachny, to komentowaliby: ale olbrzymi brzuch, ale rozstępy, chyba trojaczki urodzisz:/

reklama
Do góry