reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

migotka, a ja myślałam, że to u mnie nie widać ciąży :-D ale brzuszek pierwsza klasa ;-) twoje maleństwo dba o figurę mamusi.
pestusia, gdzie on tam widzi bliźniaki? Toż ty chudsza ode mnie, a mi wmawiają, że nic nie widać. Szczególnie mnie dziwi, że to spostrzeżenie faceta :eek:
Cat, super kuleczka, genialnie to wygląda! Moja to taka bardziej tłuszczowa :-D
aga_cina, w 18tyg byłaś chyba bardziej najedzona, bo nie widzę różnicy, ale ważne, że ty widzisz:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Migotka ale szczuplusia jesteś, a brzunio ledwie widoczny choć cudny ;)

Olka nie otwiera mi się Twoja fota, bo mamy bana w pracy na takie strony :p ale oblookam w domku :D

Agacina a jak smarujesz tą oliwką?? Na suchą czy mokrą skórę po kąpieli?? Bo jak na suchą to wszystko jasne, wtedy oliwka jeszcze bardziej wysusza :/
A brzunio superowy, zero tłuszczyku - marzenie :D

Cat przesłodki ten Twój balonik :D

Oliwke smaruje na mokra skore, potem recznikiem wycieram.
Smaruje sie balsamem Q10 teraz i jest w porzadku, czasami balsamem na rozstepy Palmersa, ale jest bezzapachowy (czyt. smierdzi) i go nie lubie.

Migotka..do ciążowego to jeszcze Ci troszku brakuję ;-) ale to pewnie dlatego ,że z Ciebie taka chudzina!! Grunt ,że kopie :-)

Ola
...nie no nie pogadasz!!:-) i dziwie się ,że go widać tylko w obcisłych ciuszkach bo dla mnie jest już ogromny!!:tak:

Cat...piłeczka jak się patrzy !! Swetty :-)

Agacina...no jak nic coś się bardziej wypina ;-)

reklama
Do góry