reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Ja za to mogę spokojnie rywalizować z Milutkiem :) nie powiem + ile bo o wiele za dużo;)

Załączniki

• 20 tc.jpg
    20 tc.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Migotka- Ty super chudzinko:)...ale brzuszek się ładnie pchnie do przodu :-D:-Dpoza kostkami łądnie się wypina:)...tak jakby troszkę nieśmiało :-D

Ola- no proszę kto pokazał swoje śliczne cudo :-):-)

Cat ballou- no faktycznie mamy co wypinać:-D- taka słodka piłeczka jak moja:-)

Migotka - chudzinko:> jaki malusi nieśmiały brzusio:) pięknie:)

Cat - cudowna piłeczka, idealna i kształtna:)

A ja Wam coś opowiem, bo takie mi tu komplementy sadziłyście na temat brzuszka mojego, a wczoraj spotkałam się z moją przyjaciółką, która przyjechała ze swoim mężem z USA. On jest Amerykaninem, ona Polką. No i pyta się mnie szanowny pan w którym miesiącu jestem. Więc mu mowię, że w sumie to taki początek piątego miesiąca, 19 tydzień. Na co on patrzy na mój brzuch i mówi: Oooo! ale widzę, że masz bliźniaki tak?

No i zapadła niezręczna cisza:D:D Jak mu wyjaśniłam, że nie, że tylko jedno dziecko jest w środku to przepraszał mnie cały wieczór:D wyszło naprawdę zabawnie:D

reklama
Cat, cudna jest ta twoja piłeczka :-)

Migotka, po tobie to w ogole tej ciąży nie widać, hihi

Ola, chyba mamy podobne brzuszki - takie skoncentrowane w dolnych partiach :-)

Do góry