reklama
Migotka- Ty super chudzinko...ale brzuszek się ładnie pchnie do przodu poza kostkami łądnie się wypina...tak jakby troszkę nieśmiało
Ola- no proszę kto pokazał swoje śliczne cudo :-):-)
Cat ballou- no faktycznie mamy co wypinać- taka słodka piłeczka jak moja:-)
Ola- no proszę kto pokazał swoje śliczne cudo :-):-)
Cat ballou- no faktycznie mamy co wypinać- taka słodka piłeczka jak moja:-)
migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
teraz w sumie 50 prawie waze, hehe mam niesmiały brzuszek
pestusia
Fanka BB :)
Migotka - chudzinko:> jaki malusi nieśmiały brzusio pięknie
Cat - cudowna piłeczka, idealna i kształtna
A ja Wam coś opowiem, bo takie mi tu komplementy sadziłyście na temat brzuszka mojego, a wczoraj spotkałam się z moją przyjaciółką, która przyjechała ze swoim mężem z USA. On jest Amerykaninem, ona Polką. No i pyta się mnie szanowny pan w którym miesiącu jestem. Więc mu mowię, że w sumie to taki początek piątego miesiąca, 19 tydzień. Na co on patrzy na mój brzuch i mówi: Oooo! ale widzę, że masz bliźniaki tak?
No i zapadła niezręczna cisza Jak mu wyjaśniłam, że nie, że tylko jedno dziecko jest w środku to przepraszał mnie cały wieczór wyszło naprawdę zabawnie
Cat - cudowna piłeczka, idealna i kształtna
A ja Wam coś opowiem, bo takie mi tu komplementy sadziłyście na temat brzuszka mojego, a wczoraj spotkałam się z moją przyjaciółką, która przyjechała ze swoim mężem z USA. On jest Amerykaninem, ona Polką. No i pyta się mnie szanowny pan w którym miesiącu jestem. Więc mu mowię, że w sumie to taki początek piątego miesiąca, 19 tydzień. Na co on patrzy na mój brzuch i mówi: Oooo! ale widzę, że masz bliźniaki tak?
No i zapadła niezręczna cisza Jak mu wyjaśniłam, że nie, że tylko jedno dziecko jest w środku to przepraszał mnie cały wieczór wyszło naprawdę zabawnie
futrzakowa
yea! to ja!
Cat - jaka cudowna piłeczka!
Migotka - jaki malusi śliczny szczuplutki brzunio! :-)
Ola - piękne mieszkanko ... od ostatniego zdjęcia widzę spory przyrost brzusia super!
Migotka - jaki malusi śliczny szczuplutki brzunio! :-)
Ola - piękne mieszkanko ... od ostatniego zdjęcia widzę spory przyrost brzusia super!
reklama