Margana
Fanka BB :)
Sliczny brzuszek[emoji5]Cześć dziewczyny piękne brzuszki! A to mój tydzień temu w 27 tygodniu Zobacz załącznik 850801
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczny brzuszek[emoji5]Cześć dziewczyny piękne brzuszki! A to mój tydzień temu w 27 tygodniu Zobacz załącznik 850801
Sliczna kuleczka[emoji3]Też dodam swój w koncu. To był tydzień 27+3. Dziś mam 28+6, ale jakoś znacząco chyba nie urósł
I z góry przepraszam za bałagan i brudne lustro. Pokój mojej 10 letniej balaganiary, która sprząta od swieta... Zobacz załącznik 851407
Śliczny brzuszek [emoji16][emoji16]Cześć dziewczyny piękne brzuszki! A to mój tydzień temu w 27 tygodniu Zobacz załącznik 850801
Duże już te nasze brzuszki [emoji173] a niedawno co chwalilysmy się pierwszymi zdjęciami z usgTeż dodam swój w koncu. To był tydzień 27+3. Dziś mam 28+6, ale jakoś znacząco chyba nie urósł
I z góry przepraszam za bałagan i brudne lustro. Pokój mojej 10 letniej balaganiary, która sprząta od swieta... Zobacz załącznik 851407
Śliczne to zdjęcie [emoji16][emoji16] jakby fotograf je robił [emoji16] i kolor sweterka zgrany z kolorem mchu [emoji173]Brzusio na wycieczce 30 tydzień
Cześć dziewczyny piękne brzuszki! A to mój tydzień temu w 27 tygodniu Zobacz załącznik 850801
Też dodam swój w koncu. To był tydzień 27+3. Dziś mam 28+6, ale jakoś znacząco chyba nie urósł