oliwiapatrycja
Fanka BB :)
171 cm :-)Ale chyba wysoka musisz być bo ja teraz 67 i wyglądam inaczej [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
171 cm :-)Ale chyba wysoka musisz być bo ja teraz 67 i wyglądam inaczej [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
O to się myliłam z tym :-)To nie ma znaczenia. Zobacz jaki ja mam brzuch, a zgaga coraz gorsza i wszystko w srodku boli i uciska.
Aniołek[*] 8.08.2017
Wiola jest Krasnalek 165 [emoji2] a Ty Justks ?[emoji1]A ile Wiola masz wzrostu? [emoji16]
No właśnie to samo za siebie mówi [emoji2] [emoji2] [emoji2]171 cm :-)
Oj nie gadaj! Ja 160cm[emoji6]Wiola jest Krasnalek 165 [emoji2] a Ty Justks ?[emoji1]
Haha to same krasnalki wśród nas[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]Oj nie gadaj! Ja 160cm[emoji6]
Aniołek[*] 8.08.2017
169.5 nie taki krasnalek 165 to już całkiem nieźle [emoji1]Wiola jest Krasnalek 165 [emoji2] a Ty Justks ?[emoji1]
Bez brzuszków a z ukochanymi wyczekanymi maluszkami <3Śliczne macie brzuszki dziewczyny i wyobraźcie sobie że jeszcze chwilka i już będziemy bez;(
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Oddać wam 10cm ? z chęciąHaha to same krasnalki wśród nas[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Mi tam wzrost nie przeszkadza. Tylko waga nie pasuje do tego wzrostu[emoji6]Oddać wam 10cm ? z chęcią