Margana
Fanka BB :)
Jak slicznie rosnie[emoji3] Widze, ze masz takie wciecie z tylu jak ja[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak slicznie rosnie[emoji3] Widze, ze masz takie wciecie z tylu jak ja[emoji5]
Wychylenie niezłeJak slicznie rosnieWidze, ze masz takie wciecie z tylu jak ja
Aniołek[*]8.08.2017
Moj stwierdził: a no tak,... jesteś w ciazy, dopiero widać :-);-)Śliczny brzuszek widać że rośnie
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Śliczny
Pokaże w środę jak skończę 20 [emoji16] ja tu wrzucam co trzy tygodnie regularnie [emoji16] w 11, 14 i 17 wrzucałam [emoji16]Pokaż swój chyba dawno nie wstawialas
Zdjęcie :] czekamPokaże w środę jak skończę 20 [emoji16] ja tu wrzucam co trzy tygodnie regularnie [emoji16] w 11, 14 i 17 wrzucałam [emoji16]
Haha [emoji16] wieczorem ok? Najpóźniej jutro rano [emoji16] narazie leżę w dresie niepomalowana [emoji16] a później się na pewno ogarnę bo jak mój wstaje (a śpi po nocce) to staram się zawsze bardziej ludzko wyglądać [emoji16] więc minimum makijażu robię [emoji16]Zdjęcie :] czekam
No rośniecie i prawidłowo ;-) :-)To my 20t6d [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017