SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej jaki fajny [emoji1] na brzuch "bez ubrania" się zupełnie inaczej patrzyA więc wchodzimy w drugą połowę
Ja też dziś zrobiłam bo robię ci trzy tygodnie [emoji1] fajnie się patrzy jak nam brzuszki rosnąOj mi sporo do takiego brakuje [emoji14]śliczny brzuszek
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wrzuciłam wyżej i na głównym lipcowym wątku też [emoji16]@SzczęśliwaCiężarna ja robię zdjęcie jak się do niego lekko chociaż ogarnę xD wrzucaj swoje
Ale sliczny, taki wyraznie ciazowy[emoji3] Moj to taki ciagle nijaki[emoji53]u mnie dziś 17tc i 3 dzień [emoji16]
To zależy jeszcze co się ubierze w niektórych ubraniach lepiej widać [emoji4] ja zawsze robię w obcislej sukience [emoji16]Ale sliczny, taki wyraznie ciazowy[emoji3] Moj to taki ciagle nijaki[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
ślepa ja :OWrzuciłam wyżej i na głównym lipcowym wątku też [emoji16]
u Ciebie ten brzusio idzie szybciej niż u mnie ewidentnie mój dzidziołek się nie rozpycha jeszczeu mnie dziś 17tc i 3 dzień [emoji16]
Jak patrze na te moje trzy zdjęcia to jest już widać duża roznice a na plusie dopiero 1.5kg od początku nie wiem od czego ten brzuszek jest zalezny ja chodzę często wzdeta więc tak myślę, że to też od tegou Ciebie ten brzusio idzie szybciej niż u mnie [emoji14] ewidentnie [emoji14] mój dzidziołek się nie rozpycha jeszcze