reklama
kornela123
Fanka BB :)
O tak zgadzam sie,ze rozciecia nie czuć,ale zszywanie czuć. Cholera czułam jak mi to igla przebija skore i przeciąga ta nic i przebija znow igla. Myślałam,ze kopne tego gościa. Uczyl sie dopiero i szyl mnie prawie godzinę. A spocil sie przy tym jak prosie
kornela123
Popsikal czymś tylko co miało znieczulić. Ja nie mogę dostac znieczulenia ze względu na serce. W trakcie porodu mi proponowala,ale kardiolog nie wyraził zgody.
KasiaMarysia23
piękne brzuszki, ja nie pokaże bo się wstydze. Ja to mam raczej spozywczy i już mogłabym rodzić
co do porodu to ja tez poprzedni sn 3750 i 53cm i też bez nacięcia się nie obeszło. Lepiej to niż pęknąć bo gorzej się goi.
Nie ma się czego wstydzić
HappyMum89
Ja poczulam jak mnie naciela. Zabolalo tak ze wydarlam sie na caly szpitalO tak zgadzam sie,ze rozciecia nie czuć,ale zszywanie czuć. Cholera czułam jak mi to igla przebija skore i przeciąga ta nic i przebija znow igla. Myślałam,ze kopne tego gościa. Uczyl sie dopiero i szyl mnie prawie godzinę. A spocil sie przy tym jak prosie
kornela123
Ja nie czułam tzn cos tam mi rozciagala i troszkę bolalo,ale nie pomyślałam,ze to nacięcie. Jakby uprzedzila,ze to zrobi to bym pewnie padla z bolu a tak nie zorientowałam sie
reklama
HappyMum89
Mnie tez nie uprzedzila ale wydaje mi sie ze to moglo byc w zlym momencie zrobione czyli nie w szczytowej fazie skurczu