reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Oj tak, Molly szczuplutka bardzo :-)
KasiaMarysia podejrzewam, że za 2 tyg będę miała zaokrąglony brzuszek jak Twój, bo póki co u mnie 9 tydz :-)
W kwietniu świętujemy, u mnie w tym roku 30-tka ;-) a u Ciebie? :-)

Sporo zależy od postury ciała, ja jestem troszkę grubsza wiec ciążowy z spożywczym się łączy :) u mnie 24:) to już będzie 20 tydzień może maluch będzie juz kopał :)

reklama
Sporo zależy od postury ciała, ja jestem troszkę grubsza wiec ciążowy z spożywczym się łączy :) u mnie 24:) to już będzie 20 tydzień może maluch będzie juz kopał :)
Jak najbardziej, ja też nie należę do takich szczuplutkich osób, więc i u mnie spożywczy z ciążowym zapewne się połączy ;-)
Super, w 20 tyg już faktycznie ruchy mogą być wyczuwalne, prezent idealny :-D
U mnie to będzie w takim razie 18, więc z ruchami jeszcze niewiadomo, ale brzuszek już chyba będzie dość pokaźny :-D

Nie taka chudzinka dziewczyny :) a juz mam 2 kg na plusie. To przez ten chleb. Ale najbardziej mi podchodzi. Jednak chyba go rzuce calkowicie :p

KasiaMarysia nie powiedziałabym, że grubsza, raczej nie chudzinka ;-) a kochanego ciałka nigdy za dużo, jak mawia mój mąż :-)

KasiaMarysia wizyta z usg ma być dopiero 29.02, a 19.02 mam mieć wizytę w sprawie tych badań które powtarzałam na toksoplazmozę i awidatność:tak:

reklama
Ja teraz startowalam z waga 58 kg,ale chyba spadlam przez wymioty a w poprzedniej ciazy w dniu porodu wazylam 59 kg:)

Do góry