reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

Rjoanka, Katinka śliczne brzusie :-) Katinka ile dzidzia teraz waży? Bo wygląda mi że będzie duży dzidziuś :-)

Jutro mam wizytę to zobaczę ile, dwa tygodnie temu +/- 2200g.

katinka - o żesz Ty! Przyznam że takiego brzuszka to jeszcze nie widziałam :-) niniejszym chyba wygrywasz konkurs na największy brzuch październikowy :-)

Nie wiem czemu on taki duży, lekarz twierdzi że w środku wszystko w normach: wody, dzidzia itp. Położna powiedziała że jest ok a on taki duży, myślałam że może bliźniaki i nawet pytałam czy ktoś nie przeoczył braciszka ale ponoć nie.

Ostatnia edycja:
reklama
gdzieś kiedyś słyszałam że jak ma się duży brzuch a dziecko ma wagę taką raczej w normie to chyba świadczy o dużej ilości wód płodowych

Super brzunie:)
Ja wkoncu zrobiłam sobie foto i wrzucam:) 33t1d
ImageUploadedByForum BabyBoom1409219606.385258.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1409219618.512703.jpg

I co czArno - białe wyszczupla?? ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1409219606.385258.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409219606.385258.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 151
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1409219618.512703.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409219618.512703.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 164
No i juz coś wiem mały ma 2600g (+/-200g), wód płodowych też jest sporo. A że chudzielec byłam to więc widać gdzie te moje ekstra kilogramy, w brzuszku!!!

Hi,hi zobacz Katinka jak mało na wielkość brzucha przekłada sie wielkość malucha. Moja waży dokładnie tyle samo, jestem tydzień do przodu w stosunku do Ciebie, a zobacz na zdjeciach jaka różnica, akurat jest jedno pod drugim :-).

U nas w rodzinie i wśród znajomych raczej wielkość brzucha przekładała się na wielkość maluszka :-) dużo też zależy od figury.

reklama
Do góry