reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki

To moje brzuszysko z rana, 33 tydzień i 5 dni

Załączniki

• 1409083639093.jpg
    1409083639093.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 141
  • 1409083656192.jpg
    1409083656192.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 146
reklama
Katinka ja cie podziwiam jak ty dajesz rade z tym remontem ;) brzuszek fajniutki, u ciebie widac ze ciazowy bo u mnie dopiero teraz zaczela sie tworzyc wieksza pilka :/ ale podziwiam cie bo mi sie ciezko chodzi a co mowic jeszcze remonty . Zwlaszcza w naszym stanie z nadbagazem :p

katinka - o żesz Ty! Przyznam że takiego brzuszka to jeszcze nie widziałam :-) niniejszym chyba wygrywasz konkurs na największy brzuch październikowy :-)

Dorota to fotka z jakiejś profesjonalnej sesji? bardzo ładna

Czarna zrobiliśmy rodzinną sesję ciążową u fotografa. zdjęcia są naprawdę super. Jest co w ramki oprawić ;) Polecam każdemu bo to cudowna pamiątka na całe życie. W ciąży ze starszą też taka zrobiliśmy i nie żałowaliśmy :)

reklama
piekne macie brzuszki, typowe piłeczki :)))

dorota widac już po tej fotce że są piękne :) super pamiątka, my chcemy zrobić sesję jak mały się urozi bo strasznie chcialam mieć jak będzie drugi z nami i ze starszym synem

Do góry