reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki ..

reklama
Ania/// łoooo.. jaki śliczny brzusio:-D No to pierwszeństwo w kolejkach i wszystkie inne przywileje ciężarówek masz już zapewnione:-)

hahaha dzięki dziewczyny :) :*
ale niestety w tym świecie bez problemu przejść do kolejki bez czekania jest chyba nie realne :) a nie dość że z małym dzieckiem w wózku to jeszcze z brzuszkiem a i tak nic z tego :p

maddlen to chyba dlatego że to niepierwsza ciąża :)
chociaż z nati też juz miałam pokażny brzuszek :)

Ania wow ale super!! Masz rację, że z tymi przywilejami to nie tak łatwo. Ludzie często specjalnie odwracają głowę i udają, że nie widzą. Zrobiłam dziś zdjęcie mojego.. ale do Waszych to jeszcze mi daleko:zawstydzona/y: No ale coś tam w końcu się pojawiło krągłego:happy: To my w 18t 3 d IMAG0154_1.jpg

Załączniki

• IMAG0154_1.jpg
    IMAG0154_1.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 75
ania// ależ piękny brzusio <3

Bibi, BubblesGril wasze jeszcze malutkie ale już takie ciążowe;) zaraz i was do przodu wypchnie, pewnie kwestia tygodnia-dwóch ;)

BubblesGirl, Bigbi taki miałam w ciązy z Antosiem. Z Julkiem już był większy, a teraz to już w ogóle, bez porównania.
Kusiak Twój już też pokaźny. A te malutkie, faktyczne, parę tyg i nas dogonią.

Ania, faktycznie szalenstwo :D Zjadłaś piłkę do kosza? :D

Bubbles, Bigbi Wasze takie malusie, ale sa juz widoczne. Chociaz mozna by je pomylic z tym ze sie objadlyscie :D

Kusiak, sliczny tez juz widoczny!

reklama
bigbi,bubles wy macie takie ładne zgrabne brzuszki :) zaokrąglają się powoli ani się nie obejżycie a bedziecie mieć takie pokażne już :)

kusiak no to szalejemy :) :*

wesolutka piłka do kosza?? ja się zastanawiam nad lekarską powoli :p

Do góry