reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ..

Sonia masakra:D Nie wiem co powiedzieć, ciąża ci służy:D Wyglądasz przepięknie.... a brzuszek masz rewelacyjny:D:D

I teraz niech ktoś mi powie że my ciężaróweczki nie jesteśmy sexowne?:D:D

reklama
No zgarniam same ohy i ahy.:-p Dzieki dziewczyny. Oczywiście, że wszystkie jesteśmy sexi ciężaróweczkami i koniec!! :laugh2:

(Ja to bym sobie życzyła tylko jednego, żeby w cycki coś poszło ciążowo no ale niestety nie można mieć wszystkiego... w tej kwesti mam pecha) :sorry2:

Ostatnia edycja:
A ja się nie czuję w ogóle sexi ;/ czuję się jak słonica, tyję, rośnie mi pupa i uda, mam rozstępy i piersi giganty ;( Strasznie zazdroszczę i podziwiam zgrabne mamy.

waga wskazała mi ostatnio 164 kg :pPPP na szczęście się zepsuła i nie jest to prawdziwa moja waga :p

Dziewczyny jesteście lepsze niz niejeden facet , ładnie potraficie dowartościować , dzięki ;*

Mój powiedział mi tylko ze wyglądam jakbym ćwiczyła ;)

A innym razem rzucił txt ciazy ; "kiedys chodziłaś jak dama, a teraz chodzisz jak kaczka" ;) uroczy jest ;P

Sonia wygladasz kwitnącą a brzuszek jak z reklamy- piękny !!! ;)

To My z 30 tc. Tegoroczne wakacje.Fotki robiła nam córcia :)

DSC08959 (Medium).jpgDSC08998 (Medium).jpgDSC08862 (Medium).jpg

Załączniki

• DSC08959 (Medium).jpg
    DSC08959 (Medium).jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 129
  • DSC08998 (Medium).jpg
    DSC08998 (Medium).jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 113
  • DSC08862 (Medium).jpg
    DSC08862 (Medium).jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 131
reklama