reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ..

Tak wyglądamy:D z dziś 31 tydzien:D
Picture 150.jpg

Załączniki

• Picture 150.jpg
    Picture 150.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 124
reklama
Madlena , Ritta. Sonia, Katka nie ma
To tamto, brzuszki jak sie patrzy hehehe ;) piękne !!!!

Haniu Top Model to Ty powinnaś miec taki tytuł śliczniutka jestes ale nie zdarzylam napisac wcześniej mam na kompie cały czas otwartego posta tylko nie mam kiedy ;) wiec pisze tu, mlodziutka, wesoła, piękna i wykształcona w mega wypasnym jak dla mnie kierunku a w dodatku poczwórna mama ;) Ps.zdradz jak udało Ci sie stanąć w tylu kolejkach na raz ;)

No myślę, że to za mamą taka farciara jestem ;)

Fotki ślubne zawsze są mega ładne, obecnie jestem troszkę grubsza i starsza, a i jakby umysłowo wolniejsza ;)

Ale niezmiennie szczęśliwa :))

Ps. Emka a co do kolejek to ja zawsze takie trzepi jajco byłam, więc pewnie dla świętego spokoju co bym im Raju nie zdemolowała pozwolili stanąc mi choć na chwilę wszędzie :))

wszystkie brzuszki super
no a to ja, 7kg na plusie :)
10486109_876103272406522_500030872_o.jpg

Załączniki

• 10486109_876103272406522_500030872_o.jpg
    10486109_876103272406522_500030872_o.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 104
reklama
alpine piękny, zgrabny brzuszek mój przy twoim jest ogromny ostatnio kobieta w sklepie myślała, że niedługo mam termin

Do góry