reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ..

ania// super brzuszek :)

Ritta zazdroszczę figury ja obecnie wyglądam jak mały kartofel :laugh2: i jakie buty :D ja ostatnio miałam obcas chyba "kaczuszka" się to nazywa i dostałam po głowie od mojego gina, że jak chce się nabawić bólu pleców to proszę bardzo ale do niego na wizytę to na płaskim :rofl2:

reklama
Dziewczyny, ja mam pracę przy biurku a jeżdżę głównie samochodem więc mało chodzę w szpilkach, po prostu mam je na sobie :-D
Na większe zakupy czy spacery zdecydowanie wolę płaskie.

A figura ... dobre ujęcie :-D

Ritka ślicznie wyglądasz, a buciki też śliczne lubię szpilki w kolorze nude ;-)

Ania// a Ty co chcesz od swojej figury?? Wyglądasz pięknie :tak::tak:

Ritta ja tez podziwiam za szpileczki :) ale to trzeba lubieć i umieć na nich chodzić hehe :) Ja tylko na imprezki gdzie się ściąga buty chodzę na obcasach hahaha :))

a_nka co ja? jakby nie nadwaga to może i coś tam figury się znalazło :p 160cm i teraz 74 kg ...masakra... powinnam ważyć o 10 kg mniej... ale to trzeba zrobic po porodzie .. mam nadzieję że te zawzięcie ktoe mam teraz nie odejdzie :)
ale dziękuję troszkę podbudowałaś :):*

Mój wczorajszy:D Picture 148.jpg chyba stoimy w miejscu:D

z Goleniem okolic bikini mam zarąbisty problem a o zakładaniu skarpetek nie chce mówic:)

Załączniki

• Picture 148.jpg
    Picture 148.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 95
Katka ślicznie :) brzuszek dopiero wystrzeli teraz przygotowuje skórę na to :)
A ja sobie ostatnio na krześle usiadłam przed szafą z dużym lustrem i tak się ogoliłam :D Nikt nie musiał mi trzymać lustra a ja mogłam sobie spokojnie ogolić to i owo :D
A skarpetki ubieram na siedząco, stopa na drugie kolano i jakoś idzie, choć fakt ciężko już..

Katka, śliczny domek :-)
Ja jutro zaczynam 25. tydzień, to wkleję mojego grubaska ;-) dzisiaj pierwszy raz nie mogłam skarpet nałożyć, bo chyba mały mi się wbijał w bok i bolało, trochę pochodziłam, popukałam i w końcu jakoś nałożyłam ;-)

Choco, Candy fajne domeczki ;)))
Sonia super fotki z brzuniem :) z pierwszych wakacji Syna ;)
Ania Tez juz spora chatka ;)
Ritta super tez wygladasz i zazdroszczę szpilek, u mnie zakaz.

reklama
Do góry