reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki ..

Animka ładny brzuszek. Mój to już przechodzi ludzkie pojęcia, wyglądam prawie jak w 6 mcu albo to wzdęcia. Co do cyckow to ja nie chce takichprzed ciąża miałam D i juz były olbrzymie wg mnie, lepiej duże C lub małe D, teraz mam F :-/ a jeszcze mi gadają ze mi urosna bardziej do porodu, masakra nie chce ich z brzuchem na taczce wozić, moja siora mnie pociesza ze do K mi jeszcze sporo brakuje. :-o szok, nie chce :-/

reklama
nexiss na faktycznie przy takich rozmiarach, to może już niech nie rosną. Ja przed ciąża miałam malutkie a taki rozmiar jak teraz mi odpowiada idealnie ;-)

Ja przed ciążą miałam małe C, teraz zrobiły się takie pełne, okrąglutkie, ale w staniki jeszcze się mieszczę jako tako :)

Ja przed ciążą miałam B teraz D :szok: Mam nadzieję że już nie urosną i nie mogę się doczekać aż wrócą do starych rozmiarów.

Ja teraz nie w temacie, Ritta rozwaliła mnie ta minka ":szok:" hahaha już dawno się tak nie uśmiałam. Mam nadzieję, że to hormony a nie robię się jakaś głupia :-p

DSC_0251.jpg Aktualne zdjęcie, sprzed chwili :) (13tydzień)
7tyg.jpg Zdjęcie z 7 tygodnia.

Wreszcie zauważam jakąś różnicę :) Widać już, że nawet sylwetka się trochę zmieniła, wcześniej byłam jakoś tak bardziej wygięta :confused:

Załączniki

• DSC_0251.jpg
    DSC_0251.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 75
  • 7tyg.jpg
    7tyg.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 75
Rajo, widać jakieś zmiany drobne ;-) bo u mnie to olbrzymie :-D jakoś nie widzę, żeby moje piersi się zwiększyły, a przydałoby się ;-)

reklama
Bubles wiesz po kolejnej ciazy bedzie idealna okazja do tego by go w koncu poprawić ;) zrobiłam go 13 lat temu wiec bedzie okazja ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Do góry