reklama
niezapominajka1101
Happy
agusiakemisia, patrzac na twoj brzuszek, to tak jakbym patrzyla na moj wlasny a to dopiero 11tc....pls, nie strasz mnoga ciaza
maybeanna to ja mam tak jak Ty nie jest już tak płaski jak przed, ale też nie ma co pokazywac i nikt napewno sie nie domysli że jestem w ciąży no i wieczorem juz wole miec rozpiety guzik u spodni żeby nie cisnął
agusiakemisia a taki jak Ty to ja chyba rzeczywiscie bede miala pod koniec choc moze i w 6-7 mies juz taki bedzie
agusiakemisia a taki jak Ty to ja chyba rzeczywiscie bede miala pod koniec choc moze i w 6-7 mies juz taki bedzie
Kemisiak
Fanka BB :)
agusiakemisia, patrzac na twoj brzuszek, to tak jakbym patrzyla na moj wlasny a to dopiero 11tc....pls, nie strasz mnoga ciaza
niezapominjka, dobrze ze nie tylko ja
;-)
Załączniki
Agusia o kurde! szczerze przerazil mnie Twoj brzuszek nie odbierz tego zle, ja myslalam, ze ja mam brzuch duzy ale juz przestaje myslec Balabym sie tylko na TWoim miejscu, bo skoro teraz masz taki brzuszek to jaki bedzie w listopadnie/grudniu?? Strach sie bac
Dziub super zaokraglony brzuszek Ja sie zawsze smieje, ze to jest taki etap ciazy, ze nie widac czy kobieta poprostu jest grubsza czy moze jest w ciazy
Dziub super zaokraglony brzuszek Ja sie zawsze smieje, ze to jest taki etap ciazy, ze nie widac czy kobieta poprostu jest grubsza czy moze jest w ciazy
A to mój brzuszek z dzisiejszego dnia rośnieZobacz załącznik 563082
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: