reklama
MaMicurina
Fanka BB :)
noooo...w sam razTo wstawiam i Ja zdjęcie brzuszka Zobacz załącznik 418021
MaMicurina
lastpetunia
monika2412
Gosiek-tylko brzuszek wystaje u Ciebie ,ślicznie:-)
Mamicurina-jej ja myślałam ze mini jest rozmiaru mini a ty masz taki malutki że musisz mówić że w ciąży jesteś pozazdrościć tylko figurki:-)
Mamicurina-jej ja myślałam ze mini jest rozmiaru mini a ty masz taki malutki że musisz mówić że w ciąży jesteś pozazdrościć tylko figurki:-)
nusia181
Mamcurina ale słodki brzuszek, zazdroszcze figurki
Gosiek ale brzusio:-)
Gratuluje super mieszkanek naszych dzieci:-)
Gosiek ale brzusio:-)
Gratuluje super mieszkanek naszych dzieci:-)
V
villandra8
Gość
Vill pięknie, nie chce "martwić" ale identyczny kształt jak mój.
No niby wiadomo, że jak głupia się uparłam na dziewczynkę, ale ostatnio śniło mi się znowu, że urodziłam chłopca (w pierwszym takim śnie byłam "lekko" rozczarowana) i tym razem byłam wniebowzięta i zakochana od razu w synu, więc już się kompletnie nie martwię - wiem, że i tak pokocham bez względu na płeć; na kogo w końcu ma to maleństwo liczyć, jeśli nie na własną matkę?
To jak co 2 tygodnie wstawiam mój z dzisiaj,I niestety po zdjęcia już widać że tyłek z nogami rośnie:-(
Zobacz załącznik 417999Zobacz załącznik 418000Zobacz załącznik 418001
Rosnący brzuch widzę, rosnącego tyłka niet, za to bioderka szeroko, więc poród nie powinien należeć do trudnych - oby się spełniło
To wstawiam i Ja zdjęcie brzuszka Zobacz załącznik 418021
No bardzo ładny
zakasałam kiecę;-) i to mój brzucho :-)
Zobacz załącznik 418025
Gdzie Ty chowasz tę ciążę !? Bo Cię jeszcze z porodówki odeślą jak pojedziesz rodzić (że niby gdzie tam dzidziuś) ;-)
A na serio tylko pozazdrościć zgrabnej figurki - normalnie nadziwić się nie mogę.
Ewstra
brzuszkowo sie porobilo -wszystkie sa bardzo ladne
reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
To jest magia tej brzusiowej różnorodnosci
MaMi maleństwo urocze :-)
Monika a faktycznie macie podobne brzuszki i figurki jak atomówka i chyba anula ( wszystkie z chłopcami? )
Gosiek pokaźny brzuszek i szczupła sylwetka, pięknie !
MaMi maleństwo urocze :-)
Monika a faktycznie macie podobne brzuszki i figurki jak atomówka i chyba anula ( wszystkie z chłopcami? )
Gosiek pokaźny brzuszek i szczupła sylwetka, pięknie !