reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

To wstawiam i Ja zdjęcie brzuszka :) Snapshot_20111213.jpg

reklama
Vill pięknie, nie chce "martwić" ale identyczny kształt jak mój.

No niby wiadomo, że jak głupia się uparłam na dziewczynkę, ale ostatnio śniło mi się znowu, że urodziłam chłopca (w pierwszym takim śnie byłam "lekko" rozczarowana) i tym razem byłam wniebowzięta i zakochana od razu w synu, więc już się kompletnie nie martwię - wiem, że i tak pokocham bez względu na płeć; na kogo w końcu ma to maleństwo liczyć, jeśli nie na własną matkę?

To jak co 2 tygodnie wstawiam mój z dzisiaj,I niestety po zdjęcia już widać że tyłek z nogami rośnie:-(
Zobacz załącznik 417999Zobacz załącznik 418000Zobacz załącznik 418001

Rosnący brzuch widzę, rosnącego tyłka niet, za to bioderka szeroko, więc poród nie powinien należeć do trudnych - oby się spełniło

To wstawiam i Ja zdjęcie brzuszka :)Zobacz załącznik 418021

No bardzo ładny

zakasałam kiecę;-) i to mój brzucho :-)
Zobacz załącznik 418025

Gdzie Ty chowasz tę ciążę !? Bo Cię jeszcze z porodówki odeślą jak pojedziesz rodzić (że niby gdzie tam dzidziuś) ;-):-D
A na serio tylko pozazdrościć zgrabnej figurki - normalnie nadziwić się nie mogę.

reklama
To jest magia tej brzusiowej różnorodnosci :)
MaMi maleństwo urocze :-)
Monika a faktycznie macie podobne brzuszki i figurki jak atomówka i chyba anula ( wszystkie z chłopcami? :) )
Gosiek pokaźny brzuszek i szczupła sylwetka, pięknie !

Do góry