reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

Tunia na tych innych ujeciach brzunio reperzentuje sie zupelnie inaczej, zgrabny ale wiekszy jak dotychczas :-)

Mi opadł, wkoncu.. Od zeszłego tygodnia nie ma zgagi, lepiej sie oddycha- ale tez i odciązyło żołądek przez co pierwszy raz i w zyciu i w tej ciazy odczówam non stop głod :( Nie jestem do tego przyzywczajona i z moimi humorami ciezkimi przedwczoraj o 2 w nocy wyłam, ze znowu jestem glodna po 2 godzinach od jedzenia i ja nie chce juz jesc :sorry: :-(
Fota z konca 38 tygodnia

IMAG0362.jpg

reklama
reklama
Anula załamka :-) To ty w ciązy byłaś?? i to z tą cudną piłką którą pamiętam ?? :-)
Ale zawartość brzuszka najpiękniejsza na całym świecie. Nic nie ma znaczenia przy takim cudzie :happy:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry