reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
No widać jednym pomaga (i super - tylko się cieszyć :-):-):-)), innym nie - przeżyję ;-) Bo też smarowałam - praktycznie tydzień po zrobieniu testu zaczęłam, ale tendencję mam i byłam tego świadoma. A po historiach z uczuleniem (moja odwieczna bolączka z kosmetykami wszelkiej maści), wolałam dać na wstrzymanie niż sobie lub maluchowi wysypkami zaszkodzić.

Tez smarowałam, też gooowno dało ;)
I nie powiem jak gdzies w necie czytałam, ze nie ma sie rozstepow jak sie o siebie w ciazy dba- to mnie gorąca krew zalała :/
Często to też da sie odebrac, ze wieksze dziewczyny z zalozenia zaniedbane sa bo niedosc, ze doprowadzaja specjalnie do nadwagi to i rozstepow . :angry:

to i ja wielka Ola i wielki brzuch:-D

Załączniki

• 100_6260.jpg
    100_6260.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 94
Villandra popieram twoje podejście w sprawie rozstępów, ja przy Pati miałam ich pełno, ale ładnie zbledły, a teraz przy Miluni chyba pojawił się tylko koło pępka
ola brzusio ładny, duży:-)

Teraz rozumiem dlaczego był taki wielki, dzidzia 4,5 kg + miałam bardzo dużo wód płodowych, jak poleciały...poprostu wodospad, na sali operacyjnej jedna lekarka czy pielęgniarka śmiała się, że dobrze, że ma ala gumiaki, bo ją zalało:-D

Słuchajcie nie ma się co martwić na zapas, po porodzie wszystko wraca do normy, brzusio się ładnie kurczy, najważniejsze żeby karmić piersią, wtedy łatwiej wrócić do formy.
Zyczę wszystkim żeby było jak u Kasiulka:-) i sobie oczywiście też, a co?

Ola no pokaźny brzunio

Angel, Kamila dokładnie jak ktoś ma mieć rozstępy to będzie miał
Ja smarowałam się jak czub, masowałam i tak się cieszyłam,że się udało a tu nagle już na samym końcu zonk
No cóż może zbledną po porodzie i nie będzie tragedii

reklama
Do góry