reklama
V
villandra8
Gość
No widać jednym pomaga (i super - tylko się cieszyć :-):-):-)), innym nie - przeżyję ;-) Bo też smarowałam - praktycznie tydzień po zrobieniu testu zaczęłam, ale tendencję mam i byłam tego świadoma. A po historiach z uczuleniem (moja odwieczna bolączka z kosmetykami wszelkiej maści), wolałam dać na wstrzymanie niż sobie lub maluchowi wysypkami zaszkodzić.
kamilaedi
Fanka BB :)
atomowka- sliczny brzusio... roztepow za wiele to ty tam nie masz ;-)
vill- twoje pojescie do tych plomieni jest niesamowite :-) a brzus sliczny i zgrabny
patka- twoje 'bydle' faktycznie niezlych rozmiarow, ale zgrabniutkie i sliczne :-)
vill- twoje pojescie do tych plomieni jest niesamowite :-) a brzus sliczny i zgrabny
patka- twoje 'bydle' faktycznie niezlych rozmiarow, ale zgrabniutkie i sliczne :-)
Angel.
Zwierzoholik;)
Tez smarowałam, też gooowno dało
I nie powiem jak gdzies w necie czytałam, ze nie ma sie rozstepow jak sie o siebie w ciazy dba- to mnie gorąca krew zalała :/
Często to też da sie odebrac, ze wieksze dziewczyny z zalozenia zaniedbane sa bo niedosc, ze doprowadzaja specjalnie do nadwagi to i rozstepow .
I nie powiem jak gdzies w necie czytałam, ze nie ma sie rozstepow jak sie o siebie w ciazy dba- to mnie gorąca krew zalała :/
Często to też da sie odebrac, ze wieksze dziewczyny z zalozenia zaniedbane sa bo niedosc, ze doprowadzaja specjalnie do nadwagi to i rozstepow .
kamilaedi
angel- ja tez sie smarowalam jak glupia i nic nie pomoglo... takze jak ktos ma miec roztepy to bedzie mial i kropka.
ola- slicznie wygladasz a brzuchol pokazny jest :-):-)
ola- slicznie wygladasz a brzuchol pokazny jest :-):-)
patka82
Villandra popieram twoje podejście w sprawie rozstępów, ja przy Pati miałam ich pełno, ale ładnie zbledły, a teraz przy Miluni chyba pojawił się tylko koło pępka
ola brzusio ładny, duży:-)
Teraz rozumiem dlaczego był taki wielki, dzidzia 4,5 kg + miałam bardzo dużo wód płodowych, jak poleciały...poprostu wodospad, na sali operacyjnej jedna lekarka czy pielęgniarka śmiała się, że dobrze, że ma ala gumiaki, bo ją zalało
Słuchajcie nie ma się co martwić na zapas, po porodzie wszystko wraca do normy, brzusio się ładnie kurczy, najważniejsze żeby karmić piersią, wtedy łatwiej wrócić do formy.
Zyczę wszystkim żeby było jak u Kasiulka:-) i sobie oczywiście też, a co?
ola brzusio ładny, duży:-)
Teraz rozumiem dlaczego był taki wielki, dzidzia 4,5 kg + miałam bardzo dużo wód płodowych, jak poleciały...poprostu wodospad, na sali operacyjnej jedna lekarka czy pielęgniarka śmiała się, że dobrze, że ma ala gumiaki, bo ją zalało
Słuchajcie nie ma się co martwić na zapas, po porodzie wszystko wraca do normy, brzusio się ładnie kurczy, najważniejsze żeby karmić piersią, wtedy łatwiej wrócić do formy.
Zyczę wszystkim żeby było jak u Kasiulka:-) i sobie oczywiście też, a co?
Ola no pokaźny brzunio
Angel, Kamila dokładnie jak ktoś ma mieć rozstępy to będzie miał
Ja smarowałam się jak czub, masowałam i tak się cieszyłam,że się udało a tu nagle już na samym końcu zonk
No cóż może zbledną po porodzie i nie będzie tragedii
Angel, Kamila dokładnie jak ktoś ma mieć rozstępy to będzie miał
Ja smarowałam się jak czub, masowałam i tak się cieszyłam,że się udało a tu nagle już na samym końcu zonk
No cóż może zbledną po porodzie i nie będzie tragedii
monika2412
Ola- śliczny brzuszek i jaki już duży
reklama
lastpetunia
Ola piękny brzusio i już taki dużyyyyy )