reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
to ja już wolałam swój brzuchol przed porodem... przynajmniej było jakieś wytłumaczenie dla jego rozmiarów :eek:

Ahahaha ja juz teraz wiem, ze tak bedzie :-D
Zawsze mialam fobie na punkcie brzucha i nigdy nie pozwalalm sobie na obcisla bluzke- dlatego lubowalam sie w legginsach i tunikach. A w ciazy brzunio sie ladnie napiął i zaokraglil, obcisle buzeczki i sukieneczki byly jak najbardziej na miejscu i teraz bedzie znowu trauma jak zostanie jeszcze gorszy brzydal ;/ :D

reklama
To ty w ciązy byłaś??

No to samo pomyślałam :tak: Pozazdrościć tylko (pozytywnie) i pomarzyć (bo pewnie tak dobrze u mnie nie będzie).
No i fakt, że zawartość brzuszka cudna.

Ewstra no to ładnie jeszcze rośniemy, ale już niedługo tez będziemy podziwiać plany z naszych brzuszków ;)

Do góry