reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

atomówka - przepraszam, jakie rozstępy???? :szok: Masz na myśli te dwie małe kreseczki???

To aż mnie zmobilizowałaś do wycieczki przed lustro - Tobie na pociechę ;-)

To z ubiegłego tygodnia (36t2d)
Zobacz załącznik 443483

A to dzisiaj czyli 37t5d
Zobacz załącznik 443485Zobacz załącznik 443486Zobacz załącznik 443487

:-p:-p:-p Moje "płomienie" (określenie M)

Aha - poniżej częśi objętych fotografią też nie lepiej to wygląda, ale się tym nie martwię - zbledną i tak, a co zostanie, to już trudno.

reklama
Mami- ty chudzinko śliczny brzuś
Atomówka - takie rozstępy jak nie rozstępy nie będzie ich później wcale widać , a brzuszek ślicznie urósł:-)
Vill - jesteś niesamowita podziwiam cię brzuszek śliczny i duży.I masz racje nie ma się co przejmować rozstępami ja miałam na tyłku takie w pierwszej ciąży i teraz nie widać ich :-)No chyba że się mocno przyjrzeć ale są białe bez używania kremów :-)

Chciałam jeszcze zaprezentować wam mój brzuszek z 39 tc:-):-):-)
Niezłe "bydle":-D:-D:-D

100_2677.jpg100_2678.jpg

Vill kochana jesteś, bardzo chciałabym mieć takie podejście jak Ty i olać
Brzusnio chyba Ci już nie rośnie co?

Patka wow nie widziałam jeszcze większego brzucha, serio. Ale mimo rozmiarów jest na prawdę zgrabny

Atomówka podpisuje się pod tym!! Patka najwiekszy chyba jaki tu jest, a do tego niesamowcie piękny, zzgrabny i jędrny!! Cudo! Villa mamy podobnie, oj mamy ;-) I znowu Ci kurcze powiem, ze od przodu..jak moj ;-)

patka faktycznie bydlę było - piłeczka ja się patrzy, okkrąglutka jak według formy

Vill kochana jesteś, bardzo chciałabym mieć takie podejście jak Ty i olać
Brzusnio chyba Ci już nie rośnie co?

Rośnie, rośnie - w przód trochę jeszcze idzie (choć waga stoi w miejscu od grudnia - przynajmniej wg mojej wagi, gdzie się ważę na Ewę) - widzę, to po bluzkach, które są coraz krótsze.
Co do rozstępów, to wychodzę z założenia, że nie mam co płakać nad czymś, czego i tak nie zmienię (od jęczenia lepiej nie będzie), więc po prostu o tym nie myślę (a jakbym chciała myśleć i się przejmować, to musiałabym się chyba załamać); przyjdzie pora to sięgnę znowu po jakiś specyfik - może nawet tak zachwalaną mustelę albo bio oil - będę próbowała pomóc naturze, no ale tragedii z tego nie robię ;-)

MaMicurina widze ze i Ciebie maz smarowal:-)moj tez to robi od samego poczatku:-)i w sumie tez moge powiedziec ze na brzuchu nie mam ani jednego rozstepa:-)wiec chyba to smarowanie jakies rezulaty przynosi:-)

reklama
Do góry