reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Tunia no może faktycznie u góry troszkę jest widać jakby zaokrąglił się, rób zdjęcia na jednym tle będzie łatwiej :-)

a czy mi się opuszcza powoli brzuch?
bo chyba zaczyna to być widoczne na zdjęciach , ja mało to odczuwam, no może jest różnica nie mam już tej zgagi takiej masakrycznej jak miałam ufff :-):tak:

Schowek.jpg

Tunia kurde dogoniłaś mnie dawno a teraz to już może nawet przegoniłaś
Ślicznie Ci się tam Kubuś rozwija
Ja nie mogę się zebrać żeby zrobić sobie fotkę, ehhh

Anula obniżył sie zdecydowanie

Anula widać że brzuś się obniżył :) już bliżej niż dalej :*

a tak niedawno nie mogłyśmy się doczekać kiedy każda będzie juz po 30tc a zaraz już nasze maleństwa opuszczą brzuszki :(

reklama
anula zgagi brak bo widac jak opadl ci brzuszek :) no ale wkoncu na wylocie jestes ;)
tunia ja tez swoj brzuszek uwielbialam hehe ale teraz przynajmniej moge sie wsypac wsesie polozyc wygodnie bo znowu spac mi niedaje Calineczka moja ;)

Do góry