reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
No patrzcie Ina pogrzebała nasz forumowy mit kształu brzusia! Przecie on do przodu tak chłopiecy , ze normalnie bym sobie reke dała odciac A tu jak wiadomo zonk Ale zgrabny jej...
To ja jestem mega ciekawa co tam ma Vill, Pere i Kamila To beda najwieksze emocje przy porodzie hehe
To ja jestem mega ciekawa co tam ma Vill, Pere i Kamila To beda najwieksze emocje przy porodzie hehe
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
zrobilam zdjecie i uznalam ze wam pokaze roznice porownanie zdjecie z srody iz dzisiaj no obnizyl sie ja to widze a wy?
Zobacz załącznik 433703Zobacz załącznik 433702
Zobacz załącznik 433703Zobacz załącznik 433702
lastpetunia
Fanka BB :)
Inamorate dorodny masz brzusio z Haneczka ) i fakt taki w szpic jest jak na chłopczyka no ale jak masz potwierdzone kilka razy że Hania ma być to będzie )
Olavip no twój brzusio również śliczny, tylko golaska poprosimy a nie ubrankowego brzuchola )
Atan troszkę się chyba obniżył ale ty i tak już na koncówce wiec zaraz będziesz swoja Amelkę tulic )
Olavip no twój brzusio również śliczny, tylko golaska poprosimy a nie ubrankowego brzuchola )
Atan troszkę się chyba obniżył ale ty i tak już na koncówce wiec zaraz będziesz swoja Amelkę tulic )
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
olavip śliczny brzusio a jakies wczesniejsze do porownania ? ;-) i bez ubrania ? ;-)
no kochane no niby usg mam jutro rodzic ale jakos nic nie przepowiada tego jeszcze o 14 byl jeden skurcz a od 14 brak spokoj na razie zobaczymy co jutro na ktg i u ginka jak szyjka ;-) no juz sie doczekac nie moge Az Amelke zobacze ;-)
no kochane no niby usg mam jutro rodzic ale jakos nic nie przepowiada tego jeszcze o 14 byl jeden skurcz a od 14 brak spokoj na razie zobaczymy co jutro na ktg i u ginka jak szyjka ;-) no juz sie doczekac nie moge Az Amelke zobacze ;-)
reklama