reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

Ale mnie podbudowałyście ja się czuję jak wieloryb :-( i ogolnie ledwie się toczę, bo od kilku dni okropnie mnie boli miednica :-(

reklama
No patrzcie Ina pogrzebała nasz forumowy mit kształu brzusia! Przecie on do przodu tak chłopiecy , ze normalnie bym sobie reke dała odciac ;) A tu jak wiadomo zonk :p Ale zgrabny jej...
To ja jestem mega ciekawa co tam ma Vill, Pere i Kamila :happy2: To beda najwieksze emocje przy porodzie hehe

a żeby nie było to i ja się pokażę bo dawno nie pokazywałam ile mnie przybyło:-D

Załączniki

• 100_6142.jpg
    100_6142.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 58
Inamorate dorodny masz brzusio z Haneczka :)) i fakt taki w szpic jest jak na chłopczyka no ale jak masz potwierdzone kilka razy że Hania ma być to będzie :))
Olavip no twój brzusio również śliczny, tylko golaska poprosimy a nie ubrankowego brzuchola :))
Atan troszkę się chyba obniżył ale ty i tak już na koncówce wiec zaraz będziesz swoja Amelkę tulic :))

olavip śliczny brzusio a jakies wczesniejsze do porownania ? ;-) i bez ubrania ? ;-)

no kochane no niby usg mam jutro rodzic ale jakos nic nie przepowiada tego jeszcze o 14 byl jeden skurcz a od 14 brak spokoj na razie zobaczymy co jutro na ktg i u ginka jak szyjka ;-) no juz sie doczekac nie moge Az Amelke zobacze ;-)

reklama
Do góry