reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

Ślicznie macie brzuszki dziewczynki to i ja swój wklejam

Z 31 tygodnia ze Świąt ;D

img00024_163.jpg

img00025_178.jpg

reklama
dziewczyny wszystkie brzunie sa sliczniusie!!
co do kreski na brzuszku: to mi tez niedawno sie pojawila ale minela juz pepek i risnie dalej do gory, co do pepuszka to mam podobny do wodniczki (guziczek) :) a dzidziołek stwierdzil dzisiaj ze za mocno chyba sie garbie i jak tylko sie pochyle do przodu to kopie strasznie po zebrach i od razu sie prostuje to lepsze od "pajaczka" hehe

Mama Boo pisze:
Maggusia ja ostatnio na nowo przebijałam dziurkę kolczykiem, żebym później nie musiała drugi raz iść do studia i za to płacić ;) Nawet nie bolało :) Nie boję się, że coś się stanie z dziurką. A co do tej żyłki to też nie mam pojęcia - musiałabym zobaczyć, bo ja też coś tam mam, może to nawet i to samo, ale tak z opsiu to nie mogę stweirdzić.

Mama Boo wiesz czasam ta zylka mnie boli A jak nie nabalsamuje sie to moja skorka jest taka napieta ze szok!(wtedy tak jakby mnie ciagnie)

agao pisze:
mojej kumpeli skóra pękała na brzusiu mimo oliwek i innych mi prześwituje siatecaka żył pod skórą ale na razie nic nie pękło nie wiem co to może być

Agao o jej! to juz naprawde ja musi bolec.Moze niech pojdzie z tym do jakiegos dermatologa czy cos...

reklama
Jejku nie mówcie takich rzeczy o pękaniu skóry bo mi sie to źle kojarzy. Horror jakiś. zaraz biore lusterko i ogladam się

Do góry