Ja w dalszym ciagu niczym nie smaruje. No i jak na razie nic a nic nie peka, nie pojawiaja sie rozstepy. Tylko czasem troche swedzi. Ale da sie zniesc.Zaraz sie zmierze, bo ciekawe ile juz jest w obwodzie Ostatnio bylo 101 cm (a przed ciaza mialam 64 cm).
reklama
K
KingaP
Gość
ja zaczęłam smarować brzuch regularnie, bo kiedyś Rafał zapytał: Kochanie, co tu za czerwoną kreskę masz na brzuchu? rozstęp? Spanikowałam, a to był odcisk jakiesgoś szwa ze spodni. Od tej pory dzielnie smaruję
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
KingaP pisze:ja zaczęłam smarować brzuch regularnie, bo kiedyś Rafał zapytał: Kochanie, co tu za czerwoną kreskę masz na brzuchu? rozstęp? Spanikowałam, a to był odcisk jakiesgoś szwa ze spodni. Od tej pory dzielnie smaruję
też codziennie wieczorem smaruję brzuchol oliwką, a rano, jesli mam czas i ochotę - smaruję całe ciało balsamem - zobaczymy czy rozstępy mnie ominą
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Kochane, jeszcze w starym roku postanowiłam się zmierzyć i wyszło, że mam 97 w pasie, a w pupinie już od dawna ponad 100. Brzunio smarujemy jak się nam przypomni, ale używamy tylko Mustelli i jak na razie chyba jest w porządku
ja przerzuciłam się na VICHY bo moja skóra przestała wchłaniać MUSTELĘ i się po niej strasznie zaczęłam lepić
resztę hektarów ciała smaruję balsamem z oliwką penatena bo łatwo sie wchłania lub jonsona jakiś balsam
na razie ok
tylko cellulit na udach z przodu ochyda łeeeeeeeeeeeee
no i bryczesy trochę urosły
resztę hektarów ciała smaruję balsamem z oliwką penatena bo łatwo sie wchłania lub jonsona jakiś balsam
na razie ok
tylko cellulit na udach z przodu ochyda łeeeeeeeeeeeee
no i bryczesy trochę urosły
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
agao pisze:macie cellulitis czy tylko ja załapałam??????
agao - nie tylko Ty sie załapałaś! Mam i z przodu i z tyłu ud!
jak sobie pomyślę, ile z tym cholerstwem walczyłam, a teraz wszystko czeka mnie od nowa, to chce mi się wyć!!! buuuu
reklama
Podziel się: