reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

Maggusia ja ostatnio na nowo przebijałam dziurkę kolczykiem, żebym później nie musiała drugi raz iść do studia i za to płacić ;) Nawet nie bolało :) Nie boję się, że coś się stanie z dziurką. A co do tej żyłki to też nie mam pojęcia - musiałabym zobaczyć, bo ja też coś tam mam, może to nawet i to samo, ale tak z opsiu to nie mogę stweirdzić.

reklama
jeszcze nie mam kreski, właśnie się obejrzałam w lustrze ;) skóry jeszcze nie mam napiętej do granic mozliwości ;) codziennie pakuję na brzuchol specjalną oliwkę dla kobiet w ciąży

u mnie towyglada tak:kreseczka minimalnie widoczna i pepuszek wypchniety ;D(takie pepki u kobiet w ciazy bardzo mi sie podobaja i ja nie moglam sie takiego doczekac-takie jakies zboczenie)
tez zrobilam sobie sesje i musze z 2 zdjecia wrzucic

dziewczyny, a bolą Was pępki?? mój zrobił się strasznie tkliwy na dotyk, na szczęście jeszcze nie wystaje, choć stał sie płytszy
mnie z kolei nie podobają się wypchnięte pępki ;)

osinka to takie moje zboczenie ;)..............a pepek mnie nie boli,acha za to wczoraj mialam od rana do wieczopra zgage i potworne ulewania maly uciskal sobie na zoladek i tak sobie tam siedzial caly bozy dzien nie moglam go przegonic za diabla maz mnie wyzywal ze mkalego juz mu strasze i bil mnie po lapach

Mi przedwczoraj moja mała Kozula tak wariowała i kopała, że aż chwilami płakałam z bólu. Uparła sie na prawy bok i za nic nie mogłam jej przekonać, żeby się uspokoiła. Mam nadzieję, że to tylko odreagowywanie Świąt i odwiedzin :)

Mnie nic w brzuszku nie boli, pepek siedzi w srodku i ani smie wychodzic, zadne zgagi mnie nie lapia, tylko znowu strasznie zaczela mnie skora na brzuszku swedziec i piersi znowu sie tkliwe zrobily- chyba wszystko znowu zaczyna rosnac. A wydawalo sie, ze juz wieksze byc nie moze. Mam nadzieje, ze jakos w mojej kurtce te zime przechodze, ale jest w niej coraz mniej miejsca.

Aniam pisze:
Mnie nic w brzuszku nie boli, pepek siedzi w srodku i ani smie wychodzic, zadne zgagi mnie nie lapia, tylko znowu strasznie zaczela mnie skora na brzuszku swedziec i piersi znowu sie tkliwe zrobily- chyba wszystko znowu zaczyna rosnac. A wydawalo sie, ze juz wieksze byc nie moze. Mam nadzieje, ze jakos w mojej kurtce te zime przechodze, ale jest w niej coraz mniej miejsca.

u mnie na szczęście "porost" piersi uspokoił się ;) oby już TAKIE zostały ;) na razie mieszczę się spokojnie w normalnym płaszczu i kurtce, awaryjną kurtkę, większą mam, pewnie za chwilkę mi się przyda ;)

reklama
Do góry