reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki

reklama
dzieki dziewczyny :) teraz czekam na wasze, bo jakos dawno nie wstawialyscie zadnych zdjec, a ja tak uwielbiam brzuszki ogladac :D

Ara piękny brzunio. :)
Ja bez zdjęcia, ale już "w pasie" ;), czyli na wysokości pępka mam 81 cm :). Wreszcie i mi zaczął rosnąć. Dziś w pracy jak przyszłam w takiej bardziej opiętej bluzeczce to wzbudziłam niezłe zainteresowanie jaki to mam już brzunio. Ale najlepsze jest to , że przy Jacku w 9 m-cu miałam tylko 3 cm wiecej !!!! Teraz to mi sie wydaje niemożliwe, ale cóz sama przez to przeszłam. :)

jest troche na lewa strone przekrzywiony bo dzidziolinka sie tak ulozyla ze z prawej tylko glowke sobie zostawila :)  a co do wielkosci to sama bylam w szoku jak zobaczylam to zdjecie, nie zdawalam sobie sprawy ze taki wielki juz jest i moja dupcia... jakas odstajaca  :p

reklama
hmmm...moja córcia chyba tez jest spora bo jak sie rusza to mam wrazenie ze cały brzych faluje :)...bicie z jednej i s drugiej strony naraz :)

Do góry