reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

reklama
dzieki dziewczyny :) teraz czekam na wasze, bo jakos dawno nie wstawialyscie zadnych zdjec, a ja tak uwielbiam brzuszki ogladac :D

Ara piękny brzunio. :)
Ja bez zdjęcia, ale już "w pasie" ;), czyli na wysokości pępka mam 81 cm :). Wreszcie i mi zaczął rosnąć. Dziś w pracy jak przyszłam w takiej bardziej opiętej bluzeczce to wzbudziłam niezłe zainteresowanie jaki to mam już brzunio. Ale najlepsze jest to , że przy Jacku w 9 m-cu miałam tylko 3 cm wiecej !!!! Teraz to mi sie wydaje niemożliwe, ale cóz sama przez to przeszłam. :)

jest troche na lewa strone przekrzywiony bo dzidziolinka sie tak ulozyla ze z prawej tylko glowke sobie zostawila :)  a co do wielkosci to sama bylam w szoku jak zobaczylam to zdjecie, nie zdawalam sobie sprawy ze taki wielki juz jest i moja dupcia... jakas odstajaca  :p

reklama
hmmm...moja córcia chyba tez jest spora bo jak sie rusza to mam wrazenie ze cały brzych faluje :)...bicie z jednej i s drugiej strony naraz :)

Do góry